Vilka är de olika typerna av Gips Supplies?

January 23

Det finns några Gips förnödenheter som alla husägare bör ha till hands när du installerar nya murar. De väsentliga byggmaterial är gips, gipsskivor tejp och fogmassa. De mest grundläggande verktyg leveranser omfattar ett måttband, brukskniv, gemensamt kniv, två olika storlekar av tejpning knivar, en stolpe slipmaskin och slipstenar. Det finns ytterligare några Gips varor, såsom en gipsvägg lifter, hammare och såg, som kan vara till hjälp om du försöker stora eller många projekt.

Gips är betygsatt av ett antal faktorer. Grönfärgad gips är generellt fukt och resistent det bästa valet för badrum. Brandsäkra typer är bäst för områden som kök och källare, där elektriska och värmeelement är belägna. Tunna Gips är bäst lämpad för hallar och lågtrafikerade områden, medan tjockare material är bäst för ytterväggar och högtrafikerade områden, såsom garage och vardagsrum.

Standard Gips band är godtagbart för användning. Vissa husägare, dock föredrar maskversioner som fastnar på väggen på egen hand, och göra det möjligt att lättare utjämning av fogmassa. Förblandad fogmassa är lite dyrare, men ger en slät och jämn produkt.

Kanske en av de viktigaste Gips leveranser är ett bra måttband, helst en som är (9.14 m) minst 30 meter lång. Noggranna mätningar måste göras, eftersom även en enkel tum i felbedömningar kan skapa avfall och extra kostnad. Att skära Gips är en vass mattkniv viktigt. Denna minsta av drywall leveranser är allt som är nödvändigt att göra mål och bryta Gips i korrekt uppmätta storlekarna. En kniv verktyget såg kan vara till hjälp när du fyller stora projekt, eftersom det kan täcka ett stort område i ett snabbare tid än en brukskniv på egen hand.

Mindre projekt kan inte kräva användning av en gipsvägg lyftare, men det kan komma till hands när man arbetar på tak eller höga murar. En gips hammare kan också användas för att noggrant slå bitarna på plats. Dessa drywall leveranser är valfria, men kan skära ner på tid och arbetskraft.

För att fylla mellanrummen mellan bitar av gips, är det nödvändigt med en gemensam kniv om sex inches bred (15,4 cm). Tejpning knivar hjälpa att avsluta väggarna av till en slät yta. Minst två rekommenderas, med åtta och 10 inches (20,32 och 25,4 cm) är den vanligaste storlekarna används. För att applicera tejpen, krävs en lera pan. Fogmassa är placerad i denna panna för att göra det enkelt att hålla och tillgängligt för knivarna.

Kvalitet slipverktyg är också obligatoriska på en lista av gipskartongmaterial. En stolpe slipmaskin är tillåter användaren att täcka ett stort område snabbt och smidigt. Flera slipstenar av olika gryn är också viktigt att ha, eftersom det gemensamma föreningen måste arbetat ner från en krokig sömlösa finish, för att förbereda den för målning.

  • En man använder en tejpning kniv för att skumma belägga en gipsskiva.
  • En brukskniv är en nödvändig del av gips installation.
  • Gips är tillgänglig i många storlekar.
  • Installera Gips kräver hjälp av ett antal olika verktyg, inklusive gemensamma knivar och mursleven.