Bestäm Finansiella mål innan investera i hedgefonder

November 15

Innan du investerar i en hedgefond, måste du svara på två viktiga frågor: När behöver du dina pengar och vad behöver du dina pengar för?

Dina svar påverkar risken att du kan ta den avkastning du behöver för att skjuta för de tillgångsslag som är öppna för dig, och hur mycket tid du kan allokera mot investeringen.

Generellt investerbart pengar faller in i tre kategorier:

  • Tillfällig (eller kortvarig) fonder som du € ll behöver i ett år. Hedgefonder ut höga avgifter. Eftersom fondförvaltare behöver tid för att tjäna dessa avgifter, de vill ha pengar att investerare kan avsättas för långa perioder.
  • Matchade tillgångar som du investerar för att möta ett specifikt ansvar, som en högskoleutbildning. Huruvida en hedgefond är en lämplig match för en kommande ekonomisk behov beror till stor del på riskprofil hedgefond.

    En absolut-avkastande fond, som är utformad för att ha låg risk och en stadig, låg avkastning, är oftast en bra match med ett mellanliggande sikt skyldighet för pengar som du donâ € t behov förrän du möter några låsning perioder på fond. Riktnings fonder, som bedriver högriskstrategier i utbyte mot högre förväntad avkastning, är en bättre match för finansiella behov som sträcker sig långt in i framtiden.
  • Permanenta fonder som du investerar i en sådan långsiktig att för alla praktiska ändamål, du € ll aldrig spendera dem. Istället investerare planerar att spendera bara inkomster från investmentsâ € räntor och utdelningar . De kan sedan återinvestera kapitalvinster så att de ursprungliga belopp som investerats får större, vilket gör att storleken på de inkomster som investeringarna kan generera att växa.

    Permanenta fonder är ofta stora investeringar kandidater för hedgefonder. De flesta hedgefonder är konstruerade för att generera vinster stadig kapital, och de begränsar uttag, så din funda € s pengar ska bygga upp över tiden.

Tänk på att få chefer struktur hedgefonder att generera intäkter, så om producera inkomsten är en av dina viktigaste investeringsmål, du bör fördela dina pengar till andra typer av investeringar, som obligationer eller vinstutdelande lager.