Hur väljer jag det bästa bilbarnstol Blanket?

May 16

Om du är shopping för en bilbarnstol filt, kan du välja en som utformats speciellt för en bilbarnstol eller köpa en vanlig baby filt. En anpassad bilbarnstol filt kommer vanligtvis i antingen en klöverbladform eller pod stil. För nyfödda, är populär klöverbladform eftersom det skyddar bilsätet, har öppningar för begränsningar, och låter dig kombinera barnet efter att han fastspänd i. Om du har en äldre småbarn, kanske du vill ha en pod stil filt , vilket glider över kroppen, oberoende av bilsätet, vilket möjliggör mer rörelsefrihet. Du kan också välja att använda en vanlig babyfilt som enkelt kan stoppas runt ditt barn när du reser.

En anpassad bilbarnstol filt kan vara lättare för dig att använda eftersom det stannar i bilbarnstolen mellan resor. Eftersom detta täcke kan tas ut för att tvätta, det har också fördelen av att hjälpa förlänga livslängden på din bilbarnstol. Denna klöver formade filt passar de flesta bilsäten, med öppningar i centrum för att rymma tre och fem punktselar. När barnet är fastspänd i, är de olika delarna av filt virad runt honom, swaddle stil, med en bifogad slips för att säkra dem. Du kanske vill kontrollera instruktionerna för din bilbarnstol för att se till att filten doesnâ € t störa fasthållningsanordning eller äventyra din childâ € s säkerhet.

Även om pod stil bilbarnstol filt kan användas för spädbarn, kan det vara ett bra val för ett litet barn, eftersom det möjliggör benrörelser. Detta täcke liknar en sovsäck och är utformad för att förhindra förlust av kroppsvärme. Dessa filtar är oftast gjorda av fleece material och slip över den nedre delen av kroppen efter att barnet är fastspänd. De filtar finns i olika storlekar och kan stoppas in i midjehöjd eller lindas runt axlarna. Det finns vissa fördelar med att använda en sådan filt för långa resor, som ni kanske kan bära ditt sovande barn inne, hålla honom insvept i filten, utan att störa honom.

Babyfiltar finns i olika stilar och storlekar, från arbetade handen stickade mönster att färgglada lapptäcken. Nästan alla av dessa kan användas för en bilbarnstol, vilket kan vara nödvändigt om ditt barn är kopplad till en viss filt. Du kan du även växla filtar för olika typer av väder. För varmare månaderna, kanske du vill ha en lätt material som bomull men behöver en varmare, fleecefilt, på vintern.

  • En varm, fleecefilt kan vara att föredra bilbarnstol filt under vintern.
  • Pod stil filtar är bra för småbarn.
  • Vissa bilbarnstol filtar är speciellt utformade för att användas med baby bilsäten.