Vilka är de bästa tipsen för Shin Splint Tejpning?

October 16

Det finns flera tips som kan hjälpa att shin skena tejpning görs på rätt sätt, och kommer att ha den önskade effekten av att minska smärta. Till exempel är det fördelaktigt för en att förstå metoden för tejpning som kommer att föra den mest lindring från den specifika typ av smärta upplevs. Det finns också förberedelse tips som garanterar att bandet är optimalt effektiva, till exempel rengöring av huden, rakning huden eller tillämpa en underwrap. Vissa typer av material, särskilt kinesiologi tejp och zinkoxid tejp, tenderar att vara mest användbar för shin skena tejpning. Slutligen finns det särskilda åtgärder som man kan göra när tejpa smalbenet skena, såsom att placera benet rätt och lägga flera lager av tejp, som ser till att tejpning är framgångsrik.

En mängd shin skena tejpning metoder finns. Varje metod är utformad för att ge lindring från smärta i vissa delar av benet. När exempelvis skenbens smärta är centrerad på sidorna av benet, bör man använda en lateral metod tejpning där tejpen lindas runt insidan av ankeln utvidgades sedan runt till baksidan av benet. När shin-skena smärta uppstår på framsidan av benet, motsatsen till den laterala metoden tejpning, den främre tejpning metoden, bör användas.

Rakning benet som förberedelse för band kommer att tillåta bandet att placeras direkt på huden, vilket har visat sig maximera dess effektivitet. I stället för rakning, kan underwrap placeras nedanför bandet, även om denna metod är mindre effektiva på att minska smärta. Huden bör också vara ren och torr före shin skena tejpning och eventuella nedskärningar eller blåsor som uppstår på huden bör rengöras och behandlas med lämplig salva. Det också rekommenderas för en att spraya området med en hud lim spray som kommer att förankra alla underwrap eller tejp på plats.

Kinesiology tejp skapades för att efterlikna egenskaperna hos den mänskliga huden och är effektiv för shin splint tejpning. En annan möjlig tejp val är en zinkoxid tejp som inte sträcka. Underwrap som är gjord av skum förhindrar skav och håller bandet på plats. Det är viktigt för en att ta hänsyn till eventuella potentiella hud allergier eller känslig före val av material. Om personen med shin spjälor är allergisk mot något av dessa material, bör substitut användas.

Under inspelningen, finns det två saker som kan göras för att göra bandet effektivare. Först bör benet placeras på ett sätt som håller huden spänd för att medge optimal placering av tejpen. Dessutom bör flera lager av tejp placeras över de inledande styckena i syfte att förstärka stödet.

  • Shin spjälor uppstår som en följd av att inte tillhandahålla fötter och ben med ordentligt stöd under träning.
  • Folk kan få benskydd spjälor från att köras.
  • Rakade benen gör band ansökan och borttagning bekvämare.