Vad är E Train?

March 8

E Train, även känd som åttonde avenyn Lokal, är en tunnelbana väg i New York City. Liksom resten av New Yorks tunnelbanesystem, E Train är en Rapid Transit tåg, som körs på särskilda spår som är skilda från annan trafik. Tågen som används på sträckan är elektriska. Många invånare i New York utnyttja E Träna regelbundet, och besökare till staden befinner sig ofta spendera lite tid på E linjen också.

Denna tunnelbanan väg går från World Trade Center på Manhattan till Jamaica Center-Parsons / Archer i Queens, reser över hela bredden av staden i processen. Beroende på vilken tid på dagen, kan delar av linjen köras som en uttrycklig, medan andra drivs som lokalbefolkningen. Även om E Train kör 24 timmar om dagen, inte alltid stannar vid alla stationer, och det är en bra idé att kontrollera tågets schemat innan man börjar.

På tunnelbanekartor, är E Train anges med en blå linje och en blå cirkel som omsluter bokstaven "E" "E" är också monterad på sidan av tåg som trafikerar sträckan, så att passagerarna kan identifiera E Train lätt när det träder tunnelbanestationer. Tåget är också meddelat overhead, se till att människor på stationen är medvetna om att det kommer.

E Train grundades 1933, och vägen har ändrats något för att tillgodose förändrade behov och en växande stad eftersom det byggdes. Tåget färdas längs Queens Boulevard och åttonde avenyn. Varje stopp ger en möjlighet att överföra till andra vägar, och att få kontakt med andra former av transport. Passagerare på E Train kan överföra till PATH tåg som förbinder New York och New Jersey, och de kan också nå New Yorks flygplatser tillsammans med hamnmyndigheten och Pennsylvania Station genom förbindelser med E Train, får tillgång till ett brett utbud av transporter alternativ.

Under rusningstid tenderar E Träna för att vara extremt upptagen. Extra bilar kan läggas på att rymma ytterligare passagerare, men tågen kan fortfarande mycket trångt. Som med alla masstransiteringssystemet, är vanlig hövlighet tänkt att följas på E Train, med folk laddar baksidan av bilen först att lämna rum på framsidan, och paket, väskor och andra skrymmande föremål som kontrolleras noggrant så att de stör inte andra passagerare. I verkligheten kan förhållandena ibland bli ganska kaotiskt på E Train, även om vissa passagerare kan vara självreglerande, påminner varandra om tunnelbana politik och gemensamma artighet som gör platser tillgängliga för de äldre.

  • E Tåget går från World Trade Center på Manhattan till Jamaica Center-Parsons / Archer i Queens.
  • E Train ansluter olika punkter i New York.