BlackBerry Apps för finansiell information

August 21

Få din ekonomi i ordning från din BlackBerry. Här hittar du appar som behandlar allt ekonomiska, från lokalisera en bankomat för att följa bestånd att beräkna bil betalningar. Du kan även använda PayPal BlackBerry App för att göra transaktioner.

ATM Hunter

Ledig

ATM Hunter, erbjuds som en gratis app från Mastercard, är det passande namnet: Den hittar närmaste elektroniska bankcentrum, berättar några detaljer om sitt läge och tjänster, och sedan presenterar en karta så att du kan gå jaga ner.

Ännu bättre: Din BlackBerry kan bestämma din position (eller du kan mata in det), och sedan den visar en karta eller en uppsättning steg-för-steg-instruktioner som kan få dig härifrån till dit.

BlackBerry Apps för finansiell information

Mobil Check

$ 4,99

Mobatech Mobile Check är tänkt att fungera som en snabb och enkel inspelningsenhet på din BlackBerry för checkar du skriver och insättningar du gör när du är ute och omkring. Appen är utrustad med en besparing och en kategori kontroll.

BlackBerry Apps för finansiell information

Mobil Check kan också exportera sina listor över transaktioner genom e-post. Du kan välja mellan XLS och QIF format.

Morning Mobile

Gratis för bastjänst; upp till $ 179 / år för premiumtjänst

Morning Mobile App (som använder samma användarnamn och lösenord som du ställa in på webben) kan du synkronisera till samma portföljer och titta listor du etablerade på din Morning webbplats konto, vilket kan inkludera aktier, fonder, och vissa andra typer av investeringar. Du kan visa prestandadiagram och få tillgång grundläggande Morning analys, inklusive sin rating för investeringen.

BlackBerry Apps för finansiell information

Once

Gratis för begränsad version; $ 6,99 för premiumversion

Om du litar Once med dina inloggningsnamn och lösenord, håller den i kontakt med alla de företag där du har konton, publicera den aktuella resterande belopp. Det påminner dig när betalningarna ska göras - med meddelandet på skärmen och genom att lägga notationer till BlackBerry kalendern. Appen kan också passera längs varningar från de företag som du gör affärer: förfallna meddelanden, ändringar räntor, och vissa specialerbjudanden.

BlackBerry Apps för finansiell information

Billån Calculator

$ 3,99

När du kommer överens om en bil pris, för många köpare, innebär nästa huvudvärk finansiering. Jengun s Billån Calculator kan sätta siffrorna i handflatan. Ange det belopp som kommer att finansieras, antalet månader för lånet, och räntan, och klicka sedan på Beräkna. Du får tillbaka de månatliga betalningar och den totala mängden pengar du måste betala över hela lånets löptid.

BlackBerry Apps för finansiell information

PayPal

Ledig

PayPal är en e-handel mellanhand som gör vem som helst att betala bara om någon annan för varor eller tjänster. PayPal har vuxit till den punkt där det hanterar transaktioner för alla typer av kunder. Som sådan den finns i de flesta delar av världen i ett jorden någonstans mellan en finansiell service och en bank. I vissa länder utanför USA, fungerar den också som en faktisk bank.

Ett konto med företaget är gratis, och efter att du konstaterar att konto på PayPals webbplats kan du ta emot pengar från någon du handskas med. Och du kan använda PayPal appen på din BlackBerry för att skicka eller ta emot pengar via det kontot.

BlackBerry Apps för finansiell information

Beräkna 4-in-1

$ 3,99

Beräkna 4-in-1, från Jengun, är en enkel och okomplicerad specialiserad kalkylator för fyra viktiga (though ojämlik) uppgifter i livet:

  • Bestämma ett tips
  • Räkna ut avbetalning och amorteringar
  • Kontroll en bil lån betalning
  • Toting upp hur mycket pengar du kan tjäna i ränta på ränta i en CD eller sparkonto

Svara på frågorna genom att klicka på Beräkna knappen och läs av siffrorna. Det kommer inte att imponera på folk på en fest, men det är nyttigt och enkelt.

BlackBerry Apps för finansiell information

MobyQuote

Ledig

MobyQuote är en rak-to-the-point specialiserade finansiella kalkylator som syftar till långivare som behöver snabbt beräkna - och justera vid behov - villkor för ett hyresavtal eller lån.

I ett nötskal, fungerar det så här: ange typ av avkastningen (månad eller år) du behöver för att uppnå och sedan in försäljningspriset. Andra fält som du kan arbeta med är administrativa avgifter och provisioner. Du kan skriva in en term (antal månader) och låt appen träna den månatliga utbetalningen, eller så kan du skriva in den månatliga utbetalningen och låt den talar om hur länge lånet kommer att köras eller hur mycket låntagaren kan föras fram.

BlackBerry Apps för finansiell information

MyStocks

$ 2,99

MyStocks är ett mycket enkelt verktyg för att spåra bara en sak: priset på aktier i lager eller fonder. Du anger aktiesymbol i en lista, och appen visar sin nuvarande priset, inklusive eventuella stiger eller sjunker under den aktuella dagen. Om du klickar på BlackBerry Menu, kan du be appen för att ge dig information om beståndet: köp- och säljkurs, den tidigare nära, den 52-veckors intervall. Du kan också visa från 3 till 20 månader av priserna, och hoppa till Yahoo! för en hel sida med information om bolagets ekonomi och verksamhet.

BlackBerry Apps för finansiell information

Y! Finans

Ledig

Med appar som Y! Finans, det finns inget sätt att undvika frestelsen att checka in på din placeringsportfölj hela dagen och in på natten. Y! Finance är ett fönster in i fulla webbsida för Yahoo Finance, som innehåller en nästan komplett utbud av spårning investeringar och forskningsmöjligheter.

Alla de tunga lyft när du skapar din portfölj uppgifter sker på din dator. BlackBerry App uppgår till en personlig ticker (fördröjd 15 minuter bakom de faktiska marknaderna). Du kan också utöka ett enskilt lager för att finna ut dagens handel utbud, det är 52-veckors intervall, och en mängd annan information.

BlackBerry Apps för finansiell information