Vilka är fördelarna med en vitlök Supplement?

November 18

Vitlök kosttillskott tippad som behandlingar och botemedel för hundratals krämpor. Endast en del av dessa åtgärder backas upp av vetenskaplig forskning, dock. En vitlökstillskott skulle kunna hjälpa till med att minska högt blodtryck, åderförkalkning, och förebyggande av vissa cancerformer. I motsats till vissa hem avhjälpa guider, är vitlök sannolikt inte är effektiv vid behandling av högt kolesterol, minska oddsen för att få bröst eller lungcancer, eller behandling av diabetes. Vissa vitlök tillskott är mindre effektiva eller inte märkbart effektiva jämfört med färsk vitlök. De biverkningar av att ta vitlök kan inkludera dålig andedräkt, halsbränna och illamående.

En vitlökstillskott kan tas tre gånger dagligen för att sänka blodtrycket med upp till 8 procent. Om färsk vitlök tas istället, behövs bara en kryddnejlika per dag. Vitlök kosttillskott har också förmågan att sänka blodtrycket hos människor som har normalt blodtryck. Kombinerat med andra örter och läkemedel som påverkar blodtrycket, kan dessa tillskott vara farligt. Av säkerhetsskäl bör vårdpersonal kontaktas innan du försöker sänka blodtrycket med en vitlökstillskott.

Ateroskleros är ett tillstånd där en persona € s artärer hårdnar och minskning i flexibilitet. Detta händer vanligtvis naturligt som en person åldrar, men det kan öka i svårighetsgrad på grund av dåliga kost val, vissa hygienkrav, och brist på motion. Vitlök hjälper till att hålla artärerna flexibel, medhjälp enkel blodflödet. Njursjukdom, stroke och högt blodtryck kan förhindras genom att ha mer flexibla artärer. Förutom att ta en vitlökstillskott, bör en person undviker fet mat, avstå från tunga alkoholdrickande, och motion minst 30 minuter varje dag.

Äta färsk vitlök minskar risken för att utveckla kolon, rektala och stomachcancer. Forskare tror inte vitlök i tillägg form har samma effekt. Andra studier tyder på att en vitlökstillskott stärker immunförsvaret, potentiellt förhindra dessa cancer ändå. I huvudsak, forskare är tveksamma i denna fråga när det kommer till kosttillskott snarare än färsk vitlök.

Många hem avhjälpa guider föreslår att du använder vitlök på ett sätt som inte backas upp av vetenskaplig forskning. Vitlök tillskott kan inte behandla diabetes, förebygga bröstcancer, eller bota en vanlig förkylning. Studier pågår för att undersöka och bevisa fler fördelar med en vitlökstillskott. Tills forskare komma med säkra bevis, är sådana hygienkrav bäst behandlas genom att se vårdpersonal.

Färsk vitlök snarare än en vitlök tillägg är ofta det bästa sättet att få full nytta av anläggningen. Om en vitlökstillskott måste användas, bör den personen undvika att köpa åldern vitlök. Åldrad vitlök är betydligt mindre effektivt, även om vissa människor föredrar det på grund av dess minskat lukt.

  • Konsumerar rå vitlök kan ge magbesvär hos vissa individer.
  • Tas regelbundet, kan vitlök kosttillskott hjälpa till att sänka blodtrycket.
  • Dålig andedräkt är en vanlig biverkning av att ta en vitlökstillskott.
  • Biverkningar av vitlök kosttillskott kan omfatta halsbränna.
  • Äta färsk vitlök hjälper minskar riskerna för kolon, rektala och mage cancer.