Hur väljer jag det bästa Fixtures Restaurang?

February 3

Välja de bästa restaurang fixturer är en process av grundligt och noggrant bedöma behoven hos alla de människor som arbetar på restaurang samt kundkrets och sedan hitta fixturer som uppfyller dessa behov och även lämpar sig för estetik restaurangen. Varje person som arbetar på en restaurang ska samverka med restaurang inventarier på ett annat sätt. Detta inkluderar buss boys, diskmaskiner, köksmästare och programledare. Behoven hos dessa arbetstagare beaktas när man gör en inköpslista för restaurang fixturer.

Först bör du tänka på storleken på restaurangen och vilken typ av tjänst som det ger. En liten restaurang som specialiserat sig på tapas kanske bara behöver några enkla bistro bord med matchande stolar. En stor steak house som specialiserat sig på fina middagar, kanske behöver bås samt stora fristående bord. Det är viktigt att, när samtliga armaturer sätts upp, inte restaurangen inte känner sig alltför trångt eller alltför innehållslös. Det finns några undantag, särskilt i stadsområden där utrymmet är begränsat och folk är vana att äta på restauranger som placera tabellerna mycket nära varandra.

Därefter är det viktigt att fundera över hur de fixturer hjälper restaurangen funktionen. Om det kommer att finnas stationer som används av personal som vänta, då vara säkra på att de smälter in väl med resten av utrymmet och att de är bekvämt beläget, vilket gör att personalen att arbeta så effektivt som möjligt. Tänk entrén till restaurangen. Detta område kan kräva en värdinna monter och sittplatser för personer som väntar på tabeller.

Innan du köper någon restaurang fixturer, se till att de passar in med den avsedda estetiska av restaurangen. Att skapa den rätta miljön för en restaurang är en mycket svår process och många krögare anställa inredare som är specialiserade på restauranger för att hjälpa dem. För dem som kommer det ensam, är det sunt förnuft att forska de inre estetik framgångsrika restauranger och skapa en fil av riva lakan som ska användas för inspiration. Utveckla en färgpalett och se till att alla de restaurang fixturer passar väl in i den här paletten innan de köper dem. Om restaurangen har ett visst tema, leta efter restaurang fixturer som antingen ordagrant eller subtilt passar in med det temat.

  • De startkostnader på en top-flygning restaurang inkluderar eleganta fixturer och fina sängkläder.