Vad är ett ögonbryn Marker?

November 7

Ett ögonbryn markör är en makeup verktyg som används av professionella makeupartister och allmänheten att fylla i och förstärka färgen och formen på ögonbrynen. För att se naturligt, bör den valda ögonbryn markören skugga bättre matcha den naturliga färgen på ögonbrynet. De primära fördelarna med att använda ett ögonbryn markör är att bara ett verktyg och ingen slipning är nödvändiga. Vissa nackdelar är att markörerna tenderar att torka upp snabbt och det finns begränsade erbjudanden färg, jämfört med pennor och pulver på marknaden. För bästa resultat bör ögonbryn markörer endast användas på preparerade och rengjorda ögonbryn.

Innan du använder ett ögonbryn markör, är det bäst att först använda pincett för att dra ut alla herrelösa hårstrån och forma ögonbrynen på ett sätt som passar bärarens ansikte. Utan plockning först, kommer de färdiga ögonbryn verkar rörigt och misskött istället för skulpterade och definierade. Också, precis som med tillämpning någon typ av smink, ögonbryn markörer bör endast användas på en ren yta. Tvätt ett ansikte rekommenderas före användning, speciellt om det finns tidigare rest ögonbryn makeup fortfarande närvarande. Efter ögonbrynen förberedd, bör ett ögonbryn markör som nästan matchar den naturliga färgen på håren väljas för att börja fylla i färg tills önskad effekt uppnås.

Använda ett ögonbryn markör kontra att använda andra former av ögonbryn makeup, såsom pulver eller pennor, har flera fördelar. Till skillnad från pulver som kräver ytterligare applikatorer för användning, med hjälp av en markör innebär endast behöva använda och bära ett verktyg. En annan fördel är att en markör inte kräver skärpning före varje användning, som en penna gör. Detta kan vara särskilt praktiskt när du är på resande fot eller när en pennvässare är inte tillgänglig. Dessutom är markörer utformade för att vara användarvänligt och inte kräver någon särskild konstnärlig talang för att få bra resultat.

Använda ett ögonbryn markör har också nackdelar, dock. Medan pennor och pulver brukar fungera länge, markörer tenderar att torka upp snabbt och utan förvarning. Det finns inget sätt att övervaka när en markör kommer att ta slut, så det kan vara nödvändigt att alltid hålla en säkerhetskopia på standby. En annan nackdel med att använda markörer är att de inte är så lätt tillgängliga som andra former av ögonbryn makeup. Det betyder inte så många tillverkare gör markörer, vilket innebär inte så många färgalternativ finns att köpa.

  • Ögonbryn markör kan användas för att göra ögonbrynen ser fylligare och friskare.
  • Ögonbryn markörer används för att fylla i och färg ögonbryn.
  • Kosmetisk tatuering kan användas för att permanent simulera ögonbryn markör.
  • Plocka några enstaka strån innan du använder ett ögonbryn markör.