Vilka är de bästa tipsen för Torkad Flower Arrange?

August 7

Torkad blomsterarrangemang kan bidra till att göra den skönhet och färskhet sommaren förra året runt. Att välja rätt blommor för dessa arrangemang är dock viktigt. Även vid hantering torkade blommor, bör man vara mycket försiktig, eftersom de är mycket känsliga och kan falla sönder väldigt lätt. Genom att följa några tips för torkade blomsterarrangemang, kan vackra buketter göras som kommer att pågå en hel säsong eller längre.

Ofta är det första steget vid anordnandet torkade blommor är att placera ett stycke blomsterskum vid botten av en vas eller annan behållare. Detta kommer att hålla blommorna på plats. I många fall kan det vara mer attraktivt att dölja skummet. Detta kan göras genom limning mossa till skummet. Ett annat sätt att dölja skummet är genom att täcka den med dekorativa kulor eller grus; denna metod lägger även vikt till behållaren för att hålla den från att välta för lätt.

Eftersom vikten av många blommor kan orsaka huvudena sloka eller bryta efter torkning, stjälkar vanligtvis avlägsnas före torkade blomsterarrangemang. Detta är oftast bäst när du är klar när blomman är fortfarande fuktig och mjuk, sedan de torkade proverna är ofta alltför spröda. För att göra detta, hobby trimma brukar stammen så det handlar om lite över en tum (2,5 cm) vänster. Efter det kan blommor tråd sedan införas genom stammen och delvis in i blom. När blomman har torkat helt, bör både stammen och tråden lindas i blommig tejp.

När deltar en torkade blomsterarrangemang som en hobby, många nybörjare inser väldigt snabbt att blommorna är mycket känslig. För att stärka dem lite, några hobby väljer att spraya blommor med klarlack, eller hantverk spray. Andra väljer att spraya blommar med hårspray, som har en liknande effekt.

Om varje komponent i en torkad blomsterarrangemang inte är noggrant placerad, kan det resultera i en slarvig färdig produkt. Som en allmän tumregel, många människor som skapar dessa arrangemang placera större blomningar i mitten av arrangemanget. Detta kan bidra till att de mindre blommorna inte överskuggas och dolda. Varje öppet utrymme mellan blommor är ofta fyllda med brudslöja eller något liknande.

Endast vissa blommor bör väljas för torkning. Eftersom eventuella felaktigheter på en blomma ofta kommer att betonas efter torkning, är det viktigt att välja nära perfekt prover. Blommor som är skadade eller förtorkad bör aldrig användas för en torkad blomsterarrangemang. Perfekt blommor för torkade blomsterarrangemang brukar plockas strax innan de når en full blom.

Plocka blommor i rätt tid är också viktigt när man deltar i torkade blomsterarrangemang. Normalt är den bästa tiden att plocka blommor för torkning tros vara på morgonen eller kvällen. Det är under den här tiden på dagen att blomningarna är fulla av fukt.

  • Moss kan lägga textur till ett blomsterarrangemang.