Hur väljer jag det bästa Fake Security Camera?

June 25

Det finns ett antal faktorer som du bör tänka på när man väljer den bästa falska säkerhet kameran, till exempel din budget, hur mycket granskning kameran kommer sannolikt att möta och där det kommer att användas. Oäkta övervakningskameror varierar från de som är omöjlig att skilja från den äkta varan till dem som uppenbarligen är falska, och din budget är ofta den största avgörande faktorn för vilken typ du kommer att kunna köpa. Vissa funktioner, sådana verkliga glaslinser eller två sladdar som sträcker sig från basen och verkar vara korrekt kopplad, kan hjälpa en enhet stå upp för granskning. Om din falska kamera kommer att installeras utomhus, är det också viktigt att få en enhet som är väderbeständig.

Det primära skälet för att installera en falsk säkerhetskamera är att förhindra stöld och vandalism utan den potentiellt stora kostnaden för en verklig kamerasystem. Dessa falska kameror egentligen inte spela in något, så de måste ses av någon potentiell tjuv eller vandal, och att individen måste tro att de är riktiga. Detta innebär att en falsk säkerhet kamera inte bara måste installeras på en framträdande område för att vara effektiv, det har också att stå upp på den granskning av eventuella gärningsmannen. Om att enskilda inte tror att kameran är verklig, kan han eller hon inte avskräckas.

När du börjar leta efter faux övervakningskameror, kanske du vill börja med att undersöka den äkta varan. Även om en riktig säkerhetssystem är inte inom dina budgetmedel, kan det hjälpa om du blir bekant med moderna säkerhetskamera design. Du kan använda dina kunskaper om dessa verkliga kameror för att bedöma hur sannolikt något falska kameran är att lura en potentiell brottsling. Om höljet på kameran liknar mycket nära en verklig enhet som du har sett, kan det vara mer sannolikt att avskräcka kriminella handlingar.

Förutom den övergripande designen, det finns flera specifika funktioner som du kan leta efter när du väljer en falsk säkerhet kameran. Ett viktigt inslag är objektivet, eftersom många billiga modeller levereras med plastlinser som är uppenbart falska. En falsk kamera med en riktig glaslins är mycket mer sannolikt att visas riktigt. Några riktiga kameror använder en kabel som innehåller både ström och video, men du kanske vill ha en enhet som har två separata kablar, eftersom många människor är vana att se äldre kameror wired det sättet. Andra falska övervakningskameror inkludera mer avancerade funktioner, till exempel motion tracking och lysdioder (LED) som kan lägga till den totala kostnaden, men också hjälpa lura eventuella vandaler eller tjuvar.

  • En falsk säkerhet kameran kan hjälpa till att förhindra stöld och skadegörelse.
  • En falsk kamera ska se så övertygande som möjligt.