Hur får jag ett sommarjobb på ett hotell?

April 19

För att få ett sommarjobb på ett hotell, måste du först ringa runt till hotell i ditt område, eller göra personliga besök, för att ta reda på om de hotellen anställer. Inte alla hotell kommer att annonsera på nätet eller i den lokala tidningen om de har lediga jobb, vilket är varför det är nödvändigt att göra några telefonsamtal. Det är viktigt att låta vänlig, artig och professionell på telefonen, och att omedelbart ange dina skäl för att ringa. Om du ansöker personligen för ett sommarjobb på ett hotell, se till att klä sig professionellt och se presentabel.

Om du får ett sommarjobb på ett hotell, är chansen att du kommer att vara ofta interagerar med gäster. Det är därför det är viktigt att se professionell när du först ansöka, eftersom hotellet kommer att vilja vara säker på att du kan representera etablering väl. Inte bära jeans, till exempel; Detta gäller särskilt om du så småningom erbjuds en intervju. När du avgöra om hotellen anställer, fylla i en ansökan noggrant och prydligt. Om du har ett CV att fästa med ansökan, sedan med alla medel inkluderar det; annars, helt enkelt lämna den information som ansökan frågar.

Bestäm vilken typ av sommarjobb på ett hotell som du vill ha. Till exempel vill du arbeta i receptionen, och kontrollera gästerna in och ut samt svara på frågor? Du kanske också föredrar att arbeta som en hushållerska, gör grunder underhåll, ge trygghet, eller arbete i matsalen. Samtliga dessa områden hyr vanligtvis extra hjälp under sommaren, beroende på storleken på hotellet. Det är bäst att ha en klar uppfattning om vilken typ av sommarjobb på ett hotell du söker, sedan ange på din ansökan om du har någon relevant erfarenhet.

När du har en intervju för ett sommarjobb på ett hotell, se till att förbli artig och professionell. När intervjun är över, tacka personen för sin tid. Du kan välja att följa upp intervjun i ett par dagar med ett telefonsamtal eller e-post för att se om intervju har några ytterligare frågor till er, eller överväger fortfarande att du för tjänsten, men för de flesta sommarjobb hörs inom en några dagar om du är anställd. Detta eftersom de flesta anläggningar vill få sina extra sommaranställda påbörjas så snart som möjligt innan den hektiska säsongen börjar; just därför ihåg att tillämpa tidigt för att få ett försprång i konkurrensen.

  • Hotell kontorister kan förväntas arbeta sena skift.
  • När du avgöra om hotellen anställer, fylla i en ansökan noggrant och prydligt.
  • Engelsktalande är ofta efterfrågade på hotell utomlands, särskilt under högsäsong.
  • I hotell, kan städning karriärmöjligheter vara deltid eller heltid.