Köp innehåll från Amazon för din Kindle Fire

March 19

Amazon började som nätet en bok återförsäljare, men genom åren har det förgrenat att bli den största återförsäljaren av det mesta. Kindle Fire gör det enkelt för dig att köpa ditt innehåll från Amazon. Även om du kan köpa och sideload innehåll från andra källor för att Kindle Fire, köpa från Amazon ser till att du € re att göra med ett välrenommerat företag och ta emot säkra innehåll (förorenat med malware).

Innehållet du köper från Amazon automatiskt ner till din Kindle enhet, vilket innebär att inte bara köpa från Amazona € s bokhandel är lätt, men du kan dra nytta av deras stora utbud av böcker. Dessutom kan du låna Kindle versioner av böcker från många offentliga bibliotek.

Amazon har också gjort erbjudanden för att göra många av dina favorit tidskrifter och tidningar tillgängliga. Med tidskrifter och tidningar, kan du köpa den aktuella frågan eller prenumerera för att få flera frågor som skickas till din Kindle Fire som de blir tillgängliga.

Att köpa böcker eller tidningar för din Kindle Fire, på startskärmen trycker antingen Böcker eller Newsstand knappen, som tar dig till dina böcker eller Magazine bibliotek.

Tryck på Store-knappen; Detta tar dig till Amazon Kindle bokhandeln.

Du kan också köpa innehåll på Amazon webbplats från din dator och få den att ladda ner till din Kindle Fire. Välj bara vilken enhet du vill att det levereras till från listrutan nedanför Lägg till varukorgen knappen innan du köper Kindle innehåll.

Amazon använder en teknik som kallas Whispersync att ladda ner böcker och tidskrifter till dina enheter. Kindle Fire använder en Wi-Fi-anslutning, så du måste vara ansluten till ett Wi-Fi-hotspot för att ladda ner publikationer.