Vilka är de olika typerna av Porch Rockers?

Veranda rockers erbjuder en plats att ta en timeout från det liv och rörelse i en hektisk dag och titta på världen gå genom medan du sitter på åskådarplats, gunga fram och tillbaka på ett ställe utan att fysiskt gå någonstans. Rockers är en vanlig syn på verandor i många delar av världen, och stolarna kan rymma mycket unga, de mycket gamla och alla åldrar däremellan. En mängd olika material används för att konstruera veranda rockers, inklusive vide, ceder och aluminium. Medan vissa rockers är massproducerade, många andra handgjorda en åt gången, ofta med hjälp av lokalt upphittat material.

Material som används för att göra olika stilar av veranda rockers är varierad, med hantverk arbetare och hantverkare ofta med hjälp av lokala, naturliga material för att skapa rockers, såsom vinodlingar, kvistar och trä. Även material för en rocker säte, såsom vävda hickory bark, kan ofta hittas lokalt av smarta konstnärer. I motsats till naturliga material, återvunnet material, inklusive mjölk, vatten och juice behållare, används för att skapa ett virke som används för att göra rockers. Den färgade virke är resistent mot röta, flisning och missfärgning.

Medan vissa rockers är helt tillverkade av trä, många handgjorda och vintage veranda rockers utformad med vävda säten, inklusive vide och twill. Cedar loggar används ofta för att göra rustik gungstolar på grund av de insekts- och väderbeständiga egenskaper i träet. Vissa poly komposit och metallmaterial som används för att göra rockers skapar stolar som är praktiskt taget underhållsfria, andra än en tillfällig rengöring. Många versioner av veranda rockers görs med hjälp av en handknuten, utomhus rotting över en aluminiumram.

Vissa typer av vide rockers är främst avsedd för bekvämligheten av rocker. Med höga ryggar för nackstöd och rymlig sittytorna, rockers har kuddar på sina platser och ryggar, och kan vara fyllda med kuddar för ännu mer kudde och komfort. Blandade deluxe rocker modeller har även en inbyggd mugghållare och tidningsställ. Veranda rockers är ofta tillgängliga i ett brett sortiment av färger, inklusive vitt, grönt och blått.

Inte alla rockers är dimensionerade exakt samma. Vissa veranda rockers görs överdimensionerad för att rymma en större vikt kapacitet eller helt enkelt erbjuda mer utrymme. Dubbel och trippel veranda rockers som rymmer två och tre personer erbjuds också. Små och medelstora rockers finns tillgängliga för barn så att de också kan njuta av njutning av gunga på verandan med resten av familjen.

Relaterade artiklar