Hur hitta saker med Maps på iPad

February 11

Du kan använda programmet Kartor på iPad för att hitta en person, plats eller sak. Den Maps app kräver tillgång till Internet för att fungera, men lita inte på din iPad webbläsare (Safari). Det är, med andra ord, en Internet-aktiverade app eftersom den visar information som samlas in via din Internet-anslutning - om Wi-Fi eller mobildatanät - i realtid.

För att hitta något med kartor, så här:

 1. Peka sökfältet i det övre högra hörnet av skärmen för att göra tangentbordet visas och skriver sedan vad du letar efter.

  Du kan söka efter adresser, postnummer, korsningar, städer, landmärken, och företag per kategori och efter namn, eller kombinationer, såsom New York, NY 10022; pizza 60645; eller Audi Shores Austin, TX.
 2. (Valfritt) Om de bokstäver du skriver match namn i din kontaktlista, matchande kontakter visas i en lista nedanför sökfältet; på ett namn för att se en karta över det kontaktens läge.

  Kartor är smart om det, alltför; Det visar bara namnen på kontakter som har en gatuadress.
 3. När du har skrivit klart på Sök.

  Efter några sekunder, visas en karta. Om du sökte en enda plats, det markeras med en kartnål. Om du sökte en kategori (pizza 60645, till exempel), ser du flera pushpins, en för varje matchande plats, så som visas i figuren.

  Hur hitta saker med Maps på iPad

Du kan trycka på lite cirkel med tre horisontella linjer på höger i sökfältet, och en drop-down lista med matchande orter visas, enligt bilden.