Hur gör jag Shred Sallad?

August 20

Strimlad sallad är ett populärt val för toppning tacos samt för att göra sallader eller sängar av sallad att placera i räkor eller andra livsmedel. Även om du kan använda större bitar av sallat, inklusive sallad som hackade, doesnâ det € t har samma konsistens som du får när du strimla sallad. Cutting det för hand är den vanligaste metoden, men du kan också använda en matberedare om du vill.

Den bästa typen av sallad för denna process är isbergssallat, och en fast, är bättre än en lös eller märkligt formade ett runt huvud. Se till att det är rent innan du börjar fragmentering, eftersom det kan vara svårare att tvätta en massa små bitar. Ta bort eventuella torkade eller fula blad från utsidan av huvudet och kasta dem, sedan använda en vass kniv för att skära ut kärnan, kasta det också. Skär huvudet av sallat i kvartal, och noga hålla varje avsnitt försiktigt under rinnande vatten, vrida den som du gör så för att se till att både insidan och utsidan sköljs. Skaka av överflödigt vatten, och ställ avsnitten av sallat på hushållspapper tills du är redo för dem.

Placera en av de kvartalen sallad med en platt sida nedåt på en skärbräda. Använd en mycket vass kniv på den exponerade platta sidan för att strimla sallad i långa stycken om 0,12 inches (0,32 cm) långa. I huvudsak vad du gör är att raka bort en tunn sektion av sallad från hela sidan, vilket resulterar i varje blad i huvudet skärs i en lång, smal remsa. Upprepa denna process tills hela kvartalet är gjort, sedan starta processen igen på nästa avsnitt. Använd denna metod för att strimla sallad tills du har vad du behöver och förvara resten i kylskåpet.

Om du föredrar att strimla sallad med hjälp av en matberedare, först se till salladen är ren, styckad, och kärnan har avlägsnats. Sätt fragmentering bladet på plats i matberedare, och montera bitar så att den är klar att använda. Sallad talen kan vara för stor för att passa lätt in i några matberedare, så skär huvudet till åttondelar om du behöver göra det för att få det att passa. Slå processorn på och foderbitar genom röret, trycka ner dem med lämpligt verktyg som behövs. De snurrbladen kommer strimla sallad mycket snabbare än du kan göra det för hand, så denna metod är perfekt om du har mycket att göra.

  • Sallad kan strimlas genom att placera den på en skärbräda.