Vad är en KitchenAid Classic Mixer?

En KitchenAid klassiker blandare är lite av en ikonisk kök apparaten. Det är en stand mixer som har en stor rostfri bunke fästas på mixer, med en enda visp i centrum. KitchenAid gör många andra modeller stand mixer utöver den klassiska serien, men denna klassiska blandare är en av de vanligaste och mångsidig, med ett brett utbud av tillbehör.

Skålen som medföljer KitchenAid klassiska blandaren är 4,5 liter (4.25 liter), marknadsförs som att kunna hålla åtta koppar mjöl. Det är tillräckligt med mjöl för tre limpor bröd i en sats. Blandaren har tio olika blandningshastigheter, och huvudet lutas upp för enkel borttagning av skålen och fästen för rengöring.

En KitchenAid klassisk bländare kan vara tillgängliga i en rad olika roliga färger, men vitt är den vanligaste. De inkluderade bilagor mixer inkluderar degkrok, en flatblandaren, och en ballongvispen. Den degkrok kan användas för att blanda och knåda deg för bröd; flatblandaren kan användas för att blanda smeter eller nästan vad som helst som behöver vara blandat; och viran piska används för visp föremål såsom äggvita, grädde, eller majonnäs. En kort receptbok ingår också.

Utöver de inkluderade bilagor, finns det ett antal valfria tillbehör för KitchenAid klassisk mixer. Dessa inkluderar en pastakokare, ravioli maker, glassmaskinen, korv stuffer, pasta rulle eller fräs, citruspressen, mat kvarn, och en kvarn frukt och grönsaker, bland annat. Var och en av dessa kan köpas individuellt, även om vissa säljs i förpackningar med KitchenAid.

För dem som gillar matlagning och bakning, och gör det ofta, kan en KitchenAid klassisk mixer vara ett utmärkt val. Det finns vissa nackdelar, dock. Först dessa köksmaskiner är ganska dyra, och varje bilaga är en extra kostnad också. En annan nackdel är den stora storleken.

En KitchenAid klassiker blandare är 14 inches (35 cm) hög och 12 inches (30 cm) djup, så den använder en stor fotavtryck på disken. Dess skrymmande storlek gör det svårt att ta ut ur ett skåp och lägga undan, så de flesta människor väljer att lämna blandare på sina räknare hela tiden, vilket är något att ha i åtanke innan du köper en för ett litet utrymme. För ett litet kök, kanske en mindre, mer portabel mixer vara ett bättre val.

  • En KitchenAid mixer är en stand mixer med en stor rostfri bunke.
  • Tråd piska av en KitchenAid Classic Mixer är användbart för att göra hemgjord majonnäs.
  • En KitchenAid mixer knådar bröd från maskinen så bagare slipper göra det manuellt.

Relaterade artiklar