Vad är en bra julklapp för kvinnor?

December 30

Ge en gåva till jul är ett perfekt tillfälle att uttrycka dina känslor. Dessa känslor kan vara allt från apprecieringen av en skicklig medarbetare, till glädjen av att ha en pålitlig vän, till odödliga kärlek till en partner eller make. När du vet djupet av dina känslor, kan du fatta ett beslut om vad som kommer att göra en bra julklapp till alla kvinnor i ditt liv.

Några personliga överväganden spelar in när man beslutar vad som ska ge så bra julklappar för kvinnor. Vilket är ditt förhållande med kvinnan? Hur mycket kommer din budget tillåter? Vilken är den personliga stilen i denna kvinna? När du har beslutat om svaren kommer det att bli lättare att hitta den speciella gåva idé.

För unga kvinnor som är vänner, släktingar eller grannar: Om du är en nära vän, är det troligt att du redan vet vad de är "in." De kan hoppas på det senaste CD av deras favorit artist - eller så kan de längtar bort till den senaste modeaccessoar. Om du är en släkting som inte ser dem ofta, kan det vara klokast att välja ett presentkort för en nationell butikskedja. Ett tips: stoppa in ett personligt objekt som bad tvål, Börs eller brevpapper.

För personliga vänner: En vän vet vad som gör deras vän leende. Att känna din väns behov och önskemål gör det lätt att hitta den perfekta julklappen. Din vän har redan delat hennes intressen med dig; välja en gåva med anknytning till hennes favorit tidsfördriv eller hobby och du kan inte gå fel. Anpassa en klippbok eller fotoalbum komplett med minnen av dina tider tillsammans, inköp som tätt tröja hon har länge beundrat, eller plocka upp den senaste titeln av hennes favoritförfattare - personligen inskrivet, naturligtvis - är alla enkla men kärleksfulla gåvor.

För affärskontakter: Aldrig köpa en alltför personlig julklapp till en medarbetare. Om du känner dem tillräckligt bra för att vara medveten om några av deras personliga smak, kan du ge dem en gåva som en stickad halsduk som kommer att hålla dem toasty på väg till kontoret eller ett par mysiga tofflor att sätta på efter en hård dag. Men om du inte känner dem mycket väl, är det bäst att välja en arbetsrelaterad gåva. Du hittar många objekt i denna riktning, från ett kvalitetspenna, en bildram för hennes skrivbord eller en smart resekit för de out-of-town affärsresor.

För mogna kvinnor: Det är troligt att en mer mogen kvinna redan kommer att äga ett brett sortiment av kläder och hushållsartiklar. Eftersom deras smak är ganska väl definierade, är det bäst att undvika att köpa en julklapp som kommer att samla damm på hyllan, eller ännu värre, att returneras. En planerad utflykt tillsammans kan vara ett underbart sätt att visa att du bryr dig; köpa teaterbiljetter eller en restaurang presentkort och fastställa ett datum för att spendera lite kvalitetstid tillsammans. En annan bra idé skulle vara att anmäla henne i en present-of-the-månaders klubben. Från ostar, till frukter, till jelly beans, finns det månatliga klubbar som erbjuder ett enormt utbud av olika typer att välja mellan - vad kan vara trevligare än att öppna paket långt efter semestern har passerat?

För nära och kära och makar: Att hitta precis rätt romantisk gåva för kvinnan i ditt liv kräver lite tanke. De flesta kvinnor hoppas på en personlig touch som visar att du har lagt en del möda på att hitta en bra julklapp. Blommor, godis, parfym, underkläder och smycken är klassiker. Planera en romantisk semester helg för två, eller en kupong för en dag bara för henne på en lokal spa kan smälta hennes hjärta - men en ursprunglig kärleksdikt skriven i din egen hand är garanterad. Om du måste vara praktiska, gå för den typ av gåva som håller på att ge året runt och som håller dig nära hennes hjärta. Några förslag för den typen av gåva inkluderar: en digitalkamera så att du kan dokumentera ditt liv tillsammans; en digital musikspelare lager med hennes favorit kärlekssånger; eller en ny laptop så kan du skicka fram och tillbaka kärlek anteckningar.

 • Vissa kvinnor kan njuta objekt som kan hjälpa dem rena, till exempel en bärbar vakuum.
 • Vissa kvinnor kan njuta skönhetsprodukter som lotion och hudkräm som en julklapp.
 • Presentkort är populära julkort gåvor för kvinnor.
 • En romantisk resa kan vara en perfekt julklapp för kvinnor.
 • En romantisk helg på en sjö stuga är en härlig julklapp för en kvinna.
 • Kvinnor kan uppskatta en varm par handskar som en julklapp.
 • Presentkorgar med doftande badsalt är en bra present för kvinnor.
 • Parfym är en klassisk present till kvinnor.
 • Knivar och andra köksredskap är en bra present för människor som älskar att laga mat.
 • Att ta någon på middag på en trevlig restaurang gör för en bra present.
 • Vissa kvinnor kan njuta av att ta emot en ny hårtork.
 • Blommor är alltid en bra idé för kvinnor.
 • Kvinnor kan njuta av en mixer som de kan använda för att göra smoothies.
 • En espressomaskin är en stor gåva idé.
 • En hög kvalitet hårborste kan uppskattas.
 • Tröjor är populära julklappar för kvinnor.
 • För en personlig vän, gör ett fotoalbum med bilder av delade tider tillsammans en stor gåva till jul.
 • Många kvinnor som handgjorda smycken.
 • En ny MP3-spelare är en stor gåva idé för många människor.
 • Varma stövlar är en stor julklapp idé.
 • Bad tvål kan vara en enkel julklapp idé för kvinnor.