Vad finns ett kök?

June 12

Ett kök innehåller alla monterade möbler, monterade skåp och vitvaror i layouten av köket. Ofta kommer denna typ av köksdesign har apparater inbyggda i väggarna och en inredning som betonar en blandad look. De flesta utrustade kök mönster kommer också innehålla skåp som omger apparater, till exempel mikrovågsugnar. Dessa skåp är typiskt konstruerade av trä, även om laminat eller andra material kan användas.

Eftersom den typiska kök enheten anpassas efter specifikationer, kommer varje bit blanda väl. Varje möbel, garderob och skåp passar generellt in i formen på rummet eller i väggarna.

Inrett kök är också utformade enligt de grundläggande funktioner, aktiviteter och familjernas behov som använder dem. Till exempel, om en familj kräver rymlig lagring eller ett skafferi, kommer lagrings garderober i detta kök är stort. En mindre kök byggd för att rymma en mindre familj, å andra sidan, kan kräva mindre monterade enheter.

Andra funktioner i ett kök kan inkludera inbyggda hyllor för att lagra grytor och kastruller eller matvaror och anpassade bänkskivor. Hyllorna kan vara inbyggd i en utsedd alkov eller direkt på väggen. Bänkskivor kan matcha golvet. Kakel, marmor, eller granit är populära val för räknare och golv i köket. Hardwood är en annan våning val som kan samordna med övriga köksinredning.

Som en alternativ metod för hyllor, kan en stor enhet i ett stycke har flera hyllor i olika storlekar. Enheten kan ha glasögon eller porslin, och möjligen en liten apparat under. Normalt är dessa enheter har platsbesparande design, anpassade för att passa det angivna området.

Ett annat exempel på ett kök enhet är en som inkorporerar en ugn av rostfritt stål med en overhead fläkt, också gjord av rostfritt stål. Typiskt kan overhead fan fästas på taket. Takfläktar används i dessa kök allmänhet matcha möbler inredning.

Den arkitektoniskt utformade kök kan ha en konventionell ugn som har monterats in i väggen. Direkt ovan kan vara en konvektion eller brödrost. En mikrovågsugn och diskmaskin kan också byggas in. Vissa kök är utrustade med en kyl / frys som är direkt inbyggd i en vägg samt.

Många av de moderna enheter har äter i kök. Detta kan inkludera inbyggda frukost skrymslen. Dessa vinklar kan återfinnas i olika former. Barstolar och bänkar används ofta som sittplatser.

  • En utrustat kök kan funktionen en frukostplats.
  • Ett kök.