Vad är BioSonic mässig omstrukturering?

April 13

BioSonic mässig omstrukturering är en holistisk healing metod inom den gren av energimedicin. Denna typ av alternativ eller komplementär medicin använder ljud för att utveckla medvetandet, för att avancera läkningsprocesser. Ljud behandlingar som används i BioSonic mässig omstrukturering kan omfatta användning av melodier, ramsor och stämgafflar. Tron bakom metoden är att hörbara förhållanden är inneboende i den naturliga världen och dessa ljud kan främja tillstånd av avslappning, vilket gör att kropp och själ att förbli på användarvänlighet och minska de befintliga bördor, öka blodflödet och cirkulation, och uppnå förhöjda nivåer av medvetande.

Så småningom, efter att ha blivit bekant med processen att BioSonic mässig omstrukturering, bör man kunna betinga hans eller hennes kropp och sinne att tänka ljudmässigt. Detta sätt att tänka förväntas sedan skapa en positiv nervsystemet reaktion och därigenom förbättra kroppens hälsa. BioSonic mässig omstrukturering försöker uppnå ett tillstånd där känslan av ljud, i motsats till synen, styr uppfattningar. För att korrekt anpassa kroppens energi, är kaross metoder såsom stämgafflar, används för att åter mönster kroppen och anpassa den till vår egen "life sound."

BioSonic mässig omstrukturering skapades av Dr John Beaulieu. Beaulieu skapade metoden medan i ett ekofritt rum vid New York University. Kammaren var ljudisolerade och besläktad med den hos en sensorisk deprivation rum. Med alla externa distraktioner elimineras, var Beaulieu kunna fokusera på sin egen kropp. Även i kammaren, Beaulieu utfors praxis John Cage - en filosof och kompositör.

Cage hade varit i ett ekofritt rum själv och hörde två ljud. Efter samråd ingenjör, fick han veta att den låga ljud han hörde var relaterade till hans blodomlopp, och den höga ljud han hörde var relaterade till hans nervsystem. Dr John Beaulieu, som också är utbildad musiker, studerade meriten av ingenjörens förklaring genom att sitta i en ekofri kammare för långa intervaller inom en två år span. Beaulieu tog anteckningar på de ljud som sin egen kropp som gjorts och i linje dem med olika medvetenhetstillstånd och resonansen av hans nervsystem. Han experimenterade med olika ljud och deras tider, i slutändan finna att han kunde justera ljudet av hans nervsystem genom att använda stämgafflar.

De stämgafflar som används i BioSonic mässig omstrukturering tappas att skapa musikaliska inslag som kommer från Pythagoreisk stämning - en musikalisk avstämningssystem som uppfyller sina intervaller till en 3: 2 frekvensförhållande. Genom att skapa ljud vid dessa intervall, är en exemplarisk resonans skapas som sägs åter mönster sinne, kropp och själ. Den inre hörselgångar och vestibulära systemet, vilket underlättar ens jämvikt, kan sedan justera kroppen under en metod för cellulärt minne centrerad på medfödda proportionerna av dessa stämgafflar.

Under hela lyssnings process som används i BioSonic mässig omstrukturering, kan vår kropp huvudsak reposture sig för att omfamna förhållandet och ljud korrekt. Vid nära lyssnande, kan de höga och låga platser som härrör från våra höger och vänster hjärnhalva upptäckas. Dessa platser ändra sedan i takt, volym och ton enligt vår medvetandetillstånd. BioSonic mässig omstrukturering innehåller varje intervall av ljud från kropps tuners och solenergi tonsspektrum till singular stater som kan förenas från de fem naturliga inslag i eter, luft, eld, vatten och jord.