Vad Är Appomattox Court House?

June 9

Den Appomattox Court House är inte en enda byggnad där en domstol är, utan snarare en referens till en liten by som brukade vara länet placerar av Appomattox County, Virginia. I den 19: e århundradet, var det vanligt att läns platser var tingshuset (ett ord) var belägen att kallas ett tingshus (två ord). Området är känt för en av de mest monumentala ögonblicken i USA historia, där general Robert E. Lee kapitulerade till Generator Ulysses S. lån under det amerikanska inbördeskriget. Den strid som ägde rum på Appomattox Court House var Lees sista försök att fly till Lynchburg, Virginia., Där han hade fler leveranser väntar.

Istället för att kapitulera på en faktisk domstolsbyggnaden, Lee faktiskt kapitulerade vid McLean hemma den 9 april 1865. Huset, tillsammans med resten av webbplatsen, är nu en skyddad nationalpark i USA, som ligger i centrala Virginia. Lee kom till hemmet ungefär en halv timme före Grant, och båda sidor förhandlade villkoren i kapitulation.

Med tanke på den ryktbarhet av generalerna inblandade, många tror kapitulationen av Lee faktiskt avslutade kriget mellan staterna. Detta är inte sant, dock. Kriget slutade faktiskt två månader senare, i juni, när den sista förbundsmedlemgeneral kapitulerade, eller tecknat ett avtal om eldupphör, i Oklahoma territoriet. Trots det faktum att vissa generaler fortsatte att kämpa efter händelserna på Appomattox Court House, historiker överens allmänhet början till slutet var när Lee kapitulerade.

Åtminstone kapitulationen på Appomattox Court House tillät unionen att skicka trupper och resurser till andra fronter. Således skyndade det slutet på kriget från en praktisk synvinkel, men förmodligen inte en psykologisk en. Andra generaler kan ha kapitulerat hade kommunikationer mottagits som gav nyheten om Lees kapitulation, men många av de generaler i övriga delar av landet hade ingen aning om vad som hade framkommit i Virginia.

De som vill besöka Appomattox Court House idag kommer att finna det helt återställd till det skick den var i vid tiden för inbördeskriget. Området inte bara har byggnaderna, men även andra artefakter såsom artilleri och andra vapen som ofta används under kriget. Själva huset där överlämnandet ägde rum hade en gång avvecklats, med tanken på att flytta den till Washington, DC Som aldrig ägde rum, och det var till slut återuppbyggdes på den ursprungliga platsen.

  • De Appomattox cout Houses är känd för att vara den plats där general Robert E. Lee kapitulerade till Generator Ulysses S. lån under inbördeskriget.
  • Appomattox ligger i centrala Virginia.