Vad är Real Estate Ansvar?

August 4

Fastighets skuld är rättsligt ansvar i samband med användning, försäljning och handel av fastigheter. Det är ett bekymmer för mäklare och agenter är inblandade i försäljning av fastigheter, samt personer som äger eller förvaltar fastigheter, framför allt förvaltningsfastigheter, där människor använder fastigheten som en inkomstkälla. Det finns åtgärder man kan vidta för att skydda sig från ansvarsfrågor, och folk kan också köpa försäkring för att täcka specifika kända problem. Försäkringsagenter kan ge specifika råd till sina kunder utifrån deras behov.

En aspekt av fastigheter skuld avser fastighetsförsäljningar. Försäljning kan vara juridiskt komplicerat och kräver avtal och ett antal olika steg. Vid olika tillfällen, kan människor vara ansvariga för saker som inte representera en fastighet noggrant, inte skydda kundernas intressen, och försummar aspekter av säljprocessen. Kunderna kan stämma mäklarhus och agenter för skador, och utmärkelserna kan vara mycket stora när det gäller betydande försäljning. Till exempel, om en agent inte ger en avslöjande om att hon måste erbjuda enligt lag, kan köparen stämma på upptäckt problemet att betala för fastställande av problemet.

För fastighetsägare, kan ansvaret omfattar en rad ämnen från skador förorsakats hyresgäster på grund av bristfälligt underhåll till rättsligt ansvar för missbruk av fastigheten av hyresgäster. Ansvarsförsäkring är tillgängliga för att ge täckning. Försäkringen kan bidra till att täcka kostnaderna för stämningar, samt att betala ut i händelse en domare eller jury beslutar att bevilja skadestånd till käranden. I vissa fall kan människor behöva bära en policy att följa lagen eller villkoren i ett fastigheter lån.

En annan taktik för att begränsa fastighetsansvar är att få människor att underteckna undantag. Till exempel, när bankerna säljer avskärmad hem, de erbjuder dem som-är att köparna. Folk kan inte stämma för fel med den egendom som de finner efter försäljningen är klar, eftersom säljaren skyddas av som det är förklaringen. Likaså en person som driver en verksamhet där skador är en känd risk, som en rep naturligtvis kan kräva kunder att teckna en ansvarsfriskrivning för att skydda egendom och företagets ägare från kostym.

Fastighets ansvar omfattar ett brett spektrum av juridiska ämnen. Det är oftast nödvändigt att konsultera en advokat som specialiserat sig på detta ämne för att få den mest exakta och användbar information. Personer med oro ansvar kan träffa en fastighets advokat för att diskutera situationen och vilka åtgärder de kan vidta för att skydda sig. Rättsliga avgifter kan variera, men är ofta värt priset, som en advokat kan rädda någon pengar med förslag för att kontrollera, begränsa, och ta itu med fastighetsansvar.

  • Fastighetsförsäljningar kan vara komplexa, vilket leder till en rad ansvarsfrågor.
  • Fastighets ansvar är av intresse för människor som äger eller förvaltar egendom.
  • Mäklare är ansvarig för att representera egenskaper korrekt.