Vad är Body Piercing?

Piercing är det praxis att punktera någon del av kroppen för tillsättning av smycken eller utsmyckning. Denna praxis styrs och regleras av olika regionala organ, oftast hälsoavdelningar. En kropp piercer måste uppfylla särskilda krav och har särskild utbildning innan han eller hon är lagligen tillåtet att utföra denna verksamhet på den offentliga.

Det kanske förvånar många människor att lära sig att, innan en person kan erbjuda piercing till allmänheten på ett lagligt miljö, är han eller hon skyldig att ha hälsorelaterade utbildning. En grundläggande studie av både anatomi och fysiologi, tillsammans med en kurs i att förebygga överförbara sjukdomar och blodburna patogener, krävs i de flesta lokaler. Andra kurser kan vara nödvändigt att få en licens och registrering.

Många tror felaktigt att piercing är ohälsosamma och en hög hälsorisk. Itâ € s sant att infektioner kan förekomma, även i en steril miljö med en välutbildad piercer, men i verkligheten finns det många studior som ger en mer steril service än en galleria juvelerare skjuta en piercing pistol hela dagen. I själva verket, experter rekommenderar ofta att individer inte får hål i öronen med en piercing pistol, eftersom maskinen inte kan ordentligt sanerad och eftersom det skapar onödigt trubbigt kraft på hud och vävnad, Personen svingar vapnet är också förmodligen inte licensierade eller utbildas på något sätt.

En piercing av en licensierad och registrerad professionell kommer att åtföljas av noggranna instruktioner gällande vård av den friska piercing och förhindrar infektion under läkning. All piercing utförs av en licensierad piercer använder sterila nålar, som avyttras efter engångsanvändning. All utrustning som går att återanvända är i stånd att ordentligt sanerad.

Tyvärr är det svårt att följa expertråd och hoppa köpcentret piercing pistol när unga tjejer vill hål i öronen, eftersom vissa licensierade piercers inte tränger barn under en viss ålder, även med föräldrarnas samtycke. Itâ € s också viktigt för människor att inse att ingen under 18 ska kunna få en piercing utan föräldrarnas medgivande. Människor som är intresserade av att få en piercing bör kontrollera med lokala licensierade proffs om de risker och rutiner.

  • All piercing utförs av en licensierad piercer använder sterila nålar.
  • En specialdesignad pistol används för att genomborra öronen.
  • I vissa familjer, får flickor inte tillåtas att genomborra deras öron tills de är vuxna.

Relaterade artiklar