Platt-Belly Diet: Pork Tenderloin Fyllda med Wild Rice och Torkade Blåbär

July 16

Detta recept för Pork Tenderloin med en Wild Rice och torkade Blåbär fyllning är en tillfredsställande huvudrätt för din platt-mage kost. Håll dina portioner i schack med protein livsmedel. Eftersom de är fyllning, kommer du att vara mindre benägna att frossa i för många kolhydrater eller fett. Genom att göra dina platt ett kvartal magert protein, hålla dig din tallrik balanserad med adekvata fullkorn, frukt, grönsaker och hälsosamma fetter.

Prep tid: 2-1 / 2 h vårt

Koktid: 35 minuter

Avkastning: 4 portioner

Wild Rice och torkade blåbär fyllning (recept följer)

16 gram fläskfilé

1/2 msk färsk oregano

1/2 msk dijonsenap

2/1 tesked kosher salt

4/1 tesked peppar

2 msk olivolja

2 koppar vattenkrasse, stjälkar bort

1 kopp endive, strimlad

1/2 cup Fuji äpple, kärnhus och skär i tunna, långa remsor

  1. Rengör alla silver hud från fläsk tenderloins, och skära fläsk på längden utan att skära hela vägen igenom. Slit varje sida igen så du öppnar tenderloins som en bok.
  2. Säsong fläsk med oregano, senap, salt och peppar. Stuff fläsk försiktigt med Wild Rice Torkade Blåbär fyllning, och slips som du skulle en stek. Säsong igen och ställ åt sidan i kylen i 2 timmar, vilket gör att smakerna utvecklas.
  3. Värm ugnen till 400 grader F. I en stor traktörpanna, tillsätt olivolja och värm på medelhög. Lägg fläsket i grytan och bryn fläsk på alla sidor för att skapa en fin färg. Ta bort griskött från pannan med tång och placera den på ett galler på en plåt pan.
  4. Roast i 10 minuter, eller tills den inre temperaturen i gaffeln (mätt med en stektermometer) når 140-160 grader F. Ta bort från ugnen och låt vila i ett varmt område i minst 8 minuter innan skivning.
  5. Skiva fläsket och servera.

Wild Rice och torkade blåbär fyllning

1-1 / 2 msk olivolja

1-1 / 2 msk schalottenlök, tärnad

1/2 kopp lök, tärnad

1/4 kopp selleri, små tärningar

1/2 msk vitlök, hackad

1 liten lagerblad

1/2 tsk torkad timjan blad

1/4 kopp vitt vin

1/2 cup vildris, kokt

1/2 kopp torkade blåbär

1/4 cup Granny Smith äpple, riven

1/2 msk dragon, hackad

  1. I en stor traktörpanna, värm olivolja. Till schalottenlök, lök, selleri, vitlök, lagerblad och timjan, och koka tills den är mjuk på medelhög låg värme, ca 15 minuter. Du vill ha en djup karamellise av grönsakerna.
  2. Lägg det vita vinet, vrida upp värmen till medium och matlagning tills pannan är nära torrt och vinet har nästan helt kokta av.
  3. I en stor skål, kombinera vildris, blåbär, äpple och dragon. Ta kastrullen från värmen och häll innehållet i pannan i stor skål. Rör om väl. Chill och ställ åt sidan. Ta bort lagerblad före fyllning.

Per portion: Kalorier 462 (Från Fat 137); Fett 15 g (Mättade 3g); Kolesterol 74 mg; Natrium 444 mg; Ca r bohydrate 49g (Di e tära F i Ber 13g); Protein 31g.

Obs: Detta recept är med återgivna med tillstånd från den amerikanska highbush Blueberry rådet.