Hur får jag ett personligt lån?

February 7

Det finns massor av sätt att få ett personligt lån. Det högsta antal val i var att gå normalt hör till dem som har bevisligen mycket bra till utmärkt kredit. Färre alternativ existerar som kredit värdering droppar. Men även med dålig kredit är det möjligt, men möjligen något lämpligt, att få små lån.

På toppen av listan i hur man får ett personligt lån är banker, kreditföretag, sparande och lån och institutioner som kallas peer-to-peer utlåning. Med mycket god kredit, kan människor kunna tillämpa på sin bank, Credit Union eller liknande och få en anständig erbjudande på ett personligt lån. Detta brukar ta några dagar för godkännande, men räntorna särskilt vid kreditföretag kan vara bra. De som vill få ett lån med bättre priser kan ta en längre väg och få en kapital kredit, vilken avlägsnas från eget kapital i ett hem eller annan egendom eller de kan refinansiera ett hem och samtidigt ta bort en del eget kapital.

Ett annat alternativ är att gå ett peer-to-peer utlåning grupp för att få ett personligt lån. Detta gör att låntagarna att få små lån med ganska låga räntor. Folk investera pengar som långivare eller de begär ett lån och bli en del av ett nätverk av låntagare och långivare. Vissa människor hitta denna typ av grupp ett bra alternativ för att investera. Credit betyg som krävs för att delta är oftast ganska hög.

Om lånebeloppet krävs är liten, kan en person få ett personligt lån genom att erhålla ett kreditkortskonto med en balans som behövs för att rymma den mängd ett personligt lån. Igen, kanske folk få denna genom bank, men de kan också titta online på kreditkort erbjuder för att hitta de mest fördelaktiga sådana. Detta val kommer inte att vara tillgänglig för alla om de inte har bra kredit. Människor som behöver mycket högre lånebelopp kanske inte kan få vad de behöver med ett kreditkort.

De som inte har stor kredit historia kan undersöka alternativet kreditkort också. Detta är ännu mer tillgänglig för konsumenterna än blir personliga lån från banker eller peer-to-peer-lån, som kan kräva en ganska hög kreditvärdighet. Alternativt kan låntagarna ser till andra utlåning företag som kommer att ge vad som anses vara en "högre" risk lån som har motsvarande högre räntor.

För de som inte kan få kreditkort med en tillräckligt hög summa eller för att få ett personligt lån på någon annan typ, är den dåliga krediter eller avlöningsdag lån typen annat alternativ. Dessa kan vara tillgängliga i mängder upp till ca $ 1500 $ (USD), men de kan ta ut stora avgifter för att härröra lånet och under payback, speciellt om lånet återbetalas i omgångar. Ett ytterligare alternativ skulle vara att försöka få lån från familjemedlemmar eller vänner, med ett tydligt avtal om återbetalning.

  • För en stor personliga lån, är det en bra idé att titta på utbudet från din egen bank.
  • Ha en bra kredit värdering och kredit historia kommer att öka individens möjligheter att säkra de bästa personliga låneräntor.
  • Ett personligt lån alternativ kan vara att göra en informell avtal med en familjemedlem.