Vilka är de olika typerna av Livsmedelsförädling Maskiner?

April 6

Många typer av livsmedel maskiner och dryck utrustning används i livsmedelsindustrin. Några av de delar av utrustning som används för bearbetning av livsmedel är skärmaskiner, fragmentering, och pumpar. Skalare, som används för att skala frukt och grönsaker, är en annan typ av livsmedel maskiner. Can-sömnadsmaskiner som används för att stänga och försegla burkar är en annan typ av utrustning. Metalldetektorer anses ofta en annan variation av livsmedelsbearbetningsutrustning som används i industrin.

Livsmedelsmaskiner kan bestå av utrustning som sälar och fäster burkar och burkar. En sådan pjäs kallas en skruv capper enhet. Dessa enheter fästa kapsyler på drycker eller andra behållare.

Fack inslag maskiner används i livsmedelsindustrin. Denna utrustning wraps främst plast klamra wrap ihop runt föda. De flesta av dessa maskiner används med annan utrustning som kallas en extruder eller haspling tunnel, som hjälper mata wrap genom maskinen.

Industriella livsmedelsbearbetningsmaskiner, såsom kött och fjäderfä dicers, används för tung volym skärning och tärning. Dessa är ofta utnyttjas för tärning små bitar av kött för poster såsom burk gryta och soppor. Säkerhetsföreskrifter och annan politik innebar att förebygga risken för korskontaminering innebär att tärning maskiner för kött skall hållas åtskilda från de som är avsedda för fjäderfä eller skaldjur.

Industriell storlek kan konservöppnare är en typ av livsmedel maskiner som används i nästan alla livsmedelsbearbetningsanläggningar. Kan krossar är en typ av utrustning som kan minimera utrymmet för kasserade aluminiumburkar. Can ejektorer är en annan typ av livsmedel maskiner.

Fruktpressar är en vanlig del av livsmedel utrustning användes för att extrahera saft av frukt, som kan användas för fruktjuicer. Vegetabiliska utsug är en variant på den här typen av maskin som används för grönsaker. Att separera massa från vissa frukter eller grönsaker, kan en juice eller grönsak tryck användas i livsmedelsindustrin.

Många diverse bitar av livsmedel utrustning används i dagligt produktion och tillverkning. En sådan maskin är sallat dokumentförstörare, som används för förpackning av sallader eller vegetabiliska blandningar. Potatis chip skärmaskiner kommer skiva potatis jämnt och till rätt konsistens innan de är förpackade i påsar. Hela jordnötter kommer att matas genom en maskin känd som en jordnötssmör kvarn, som används för tillverkning av jordnötssmör.

  • Livsmedelsmaskiner tärningar ingredienser som går in konserver.
  • Kommersiella läsk görs i en fabrik.
  • Fjäderfä växter har ofta tunga styckning och tärning utrustning.