Vad är Aeropilates?

Pilates är en träningsform där olika sträckor och andra kontrollerade rörelser utförs som ett medel för att förbättra hållning och flexibilitet, och producera långa, magra seniga muskler i motsats till tjockt, skrymmande muskelmassa. Den träningsprogram kan utföras på en golvmatta med en motionär använder sin egen kroppsvikt som motstånd, men vissa versioner av Pilates kan också kräva specialiserade träningsmaskiner. AeroPilates är en typ av Pilates som använder en specifik maskin och är utformad för att inkorporera konditionsträning för att öka hjärtfrekvens och bränna fett samtidigt inklusive resistens och styrketräning.

En AeroPilates maskin är vanligtvis en huvudkravet för träningsprogram. Den består i allmänhet av en metall eller trä ram, med ett nackstöd och axelvaddar närheten ena änden av maskinen och en trampolin-liknande botten kallas ett hopp styrelse i andra änden. Flera infällbara sladdar är också placerad nära toppen av maskinen som ett sätt att ge motstånd under träning rutin.

Det ett brett utbud av olika tränings rörelser som kan utföras med en AeroPilates maskin. De exakta rörelser beror i allmänhet på instruktör eller tränings DVD som följs och vilka specifika muskelgrupper blir måltavla. De flesta AeroPilates flyttar involverar en person som lägger på maskinramen, ta tag motståndskablarna overhead, och placera fötterna på hoppkortet. Eftersom personen håller i motstånds sladdar och försiktigt studsar fötterna på hoppet ombord, kan han eller hon utföra olika hela kroppen sträckor. En av de viktigaste intentioner träningsprogram är att kombinera en kardiovaskulär träning med stretching och motstånd från kroppsvikt.

För att ett AeroPilates rutin för att vara effektiv och säker, är maskinanvändare rekommenderas generellt att följa en specifik form. Som en användare utför varje övning drag, är han eller hon bör noga hålla hans eller hennes bäcken placerade på ett visst sätt. En AeroPilates instruktör kommer vanligtvis tillkännage hur bäckenet bör placeras för varje specifik övning. Under varje stretching rörelse, är bäckenet oftast tänkt att böjas upp, böjde tillbaka, eller förbli raka beroende på varje sträcka och andra kroppsdelar som utövas för att förhindra skador. Till exempel, om bäckenet tippas bakåt så att nedre delen av ryggen är välvd när bäckenet är tänkt att vara platt, kan det orsaka stress på nedre ryggmusklerna och skaderisk.

  • Det primära målet för aeropilates är att bygga magert, seniga muskelmassa.

Relaterade artiklar