Vad är en Backpackers 'Hostel?

October 15

Ett vandrarhem som erbjuder låga boende kostnads ​​till resenärer, ofta i en miljö sovsal. De är mycket billigare än hotell, motell, eller andra typer av resor logi, och finns i många olika platser runt om i världen. För backpackers som reser på en budget, de är ofta det bästa alternativet för att spara pengar och vistas på ett säkert ställe. Ett vandrarhem som kommer ofta erbjuda några olika typer av boende för resenärer; den vanligaste typen är en sovsal stil rum, där sex eller åtta våningssängar kommer att placeras. En individ kommer helt enkelt hyra en våningssäng. Ungdomar, särskilt studenter, är några av de vanligaste gästerna kan förekomma på ett vandrarhem, men äldre resenärer kan använda dem också.

Vissa mer exklusiva vandrarhem kommer också att erbjuda privata rum, såsom för par som reser tillsammans. Massor av par kommer att bli bra bara sover i våningssängar för natten, men; det gör också vandrarhem att maximera utrymmet och för att passa så många människor i rummet som möjligt, så rum våningssäng stil är de vanligaste. Ett vandrarhem som kommer nästan alltid att kräva gäster att använda ett delat badrum, privata badrum är ganska ovanligt, även om det är möjligt att hyra privata rum.

Det finns olika typer av vandrarhem som kan vara bättre lämpade för olika resenärer. Vissa är mer tilltalande för människor som tycker att dricka och festa, till exempel, och kommer faktiskt har en bar mitt i vandrarhemmet. För människor som föredrar en lugnare upplevelse, kan det vara en god idé att leta efter ett vandrarhem utan en. De flesta vandrarhem tar reservationer samt walk-in gäster. Göra bokningar på nätet är nu en av de enklaste sätten att planera framåt när du reser, och många vandrarhem erbjuder nu gästerna denna möjlighet.

Ett vandrarhem som kan erbjuda ytterligare tjänster till gästerna, antingen ingår i priset eller mot en extra avgift. Dessa kan innefatta tryggt, låsbara bagageförvaring, om individer vill utforska utan att allt med dem, till exempel. De flesta vandrarhem kommer också att erbjuda Wi-Fi eller åtminstone en dator med tillgång till Internet. Många erbjuder en gemenskap kök där gästerna kan laga sig enkla måltider, som kan vara ett annat bra sätt att spara pengar, samt tvättmaskiner och torktumlare för att göra tvätten. Personalen på ett vandrarhem kommer också ofta gärna med rekommendationer för sightseeing eller andra roliga saker att göra i området.

  • Vandrarhem erbjuder bekvämligheter som är till nytta för backpackers, såsom kök, förvaring och Wi-Fi.
  • En vandringsryggsäck.
  • Vissa backpackers vandrarhem tillhandahåller handdukar, men de flesta kräver gäster att ta med sig egna.
  • Vandrarhem kostar mindre pengar än hotell och ofta locka yngre gäster, som med största sannolikhet kommer att dela ett rum med andra kunder.