Vad bör jag tänka när man köper en post Scale?

March 19

Att köpa en post skala är ett bra sätt att öka utskick effektiviteten och samtidigt minska kostnaderna och väntetiden i linje på posten. Det finns i princip två typer av post skala: manuella och elektroniska eller digitala. En manuell skala använder en fjäder att väga brev och paket. När du får en läsning, måste du konsultera en tryckt tabell över aktuella portopriser för att veta hur mycket porto att använda. Manuella skalor är billigare än elektroniska vågar, men har en större risk för mänskliga fel.

Om kostnaden är inte ett problem, överväga att köpa en digital post skala. Inte bara är dessa mer exakt än manuella sådana, men de kommer också förprogrammerad med posthastighetsinformation, så att du inte behöver göra matten själv. När post priser förändras, kan du helt enkelt justera priserna. Vissa modeller erbjuder möjligheten att ansluta till Internet för att hämta uppdaterad post prisinformation.

När man överväger vilka post skala för att köpa, finns det några andra saker att tänka på. Om du kommer att posta en massa dimensionerade paket, behöver du en post skala med en stor väger plattform och en vikt på mer än £ 2 (0,9 kg). Om du planerar att använda den främst för kuvert, sedan en mindre modell kan passa dina behov.

En annan funktion för att leta efter i en post skala är jämförelsen portot, med vilken skala ger dig olika priser för utskick paketet. Detta inkluderar oftast First Class, Priority Mail och Postpaket. Vissa brevvågar ge ännu prissättning alternativ för FedEx och UPS.

Avancerade modeller tillåter användaren att ansluta post skalan till den egna frankerings, som måste leasas från posten eller en auktoriserad utskick maskintillverkaren. När du har fastställt den exakta porto behövs på en skala, kan frankerings skriva ut en stämpel. Att ha en mätare är bra om du behöver för att spåra och kontrollera de pengar som spenderas på porto.

För kontor och offentliga miljöer, är det möjligt att köpa en post skala med lösenordsskydd för att skydda den från obehörig användning. Detta är särskilt användbart om vågen är ansluten till en frankeringsmaskin. Slutligen, titta runt efter en post skala som är lätt att använda och underhålla. Att ha en skala bör göra ditt utskick behöver smärtfri, inte tvärtom.

  • Ett frimärke.