Vad är HGH (Human Growth Hormone)?

December 1

HGH (Human Growth Hormone) tros vara det styrande hormon av många funktioner och fördelar som förknippas med ungdom, såsom vitalitet, slät hud, energi och återhämtningsförmåga. Det är naturligt produceras i hypofysen i hjärnan.

När människor flyttar förbi 30 års ålder, naturliga nivåer av HGH avhopp dramatiskt, ca 14% per årtionde. Lägre nivåer av detta hormon är förknippade med åldrandet. Som nivåer fortsätter att sjunka, accelererar åldrandet. Forskning visar att genom att öka den naturliga mängden HGH i systemet, kan kroppen ha möjlighet att vända några symptom i samband med åldrande, liksom viktökning, förlust av muskelmassa, rynkor, bentäthet, sexlust och mer. Även om det inte är kliniskt bevisat, är HGH ibland kallas ungdomens källa hormon.

Läkare har traditionellt administrerat ett recept form av injicerbara HGH. Nu receptfria homeopatiska versioner finns tillgängliga via postorder och över disk.

Kliniska studier indikerar den mest effektiva koncentrationen av homeopatiska HGH är en utspädning av 30x. Lägre eller högre utspädningshastigheter är inte bevisat effektivare, så de flesta välrenommerade återförsäljare kommer att sälja 30x utspädning.

Med populariteten av HGH finns det många företag som touting produkter som inte innehåller någon av den faktiska hormon alls. I stället erbjuder de andra ingredienser åsikten att bistå i naturliga stimulering av HGH i kroppen. Den andra ytterligheten finns leverantörer som erbjuder icke-homeopat HGH olagligt. Dessa leverantörer beskriver ofta sin produkt i form av nanogram, oftast hävdar 100-1000 nanogram av rent hormon per dos. Bortsett från att vara olagligt, är en ordinerade dosen närmare 2.750.000 nanogram, vilket gör de 100-1000 nanogram alla men värdelös till köparen.

Effekterna av homeopatiska HGH är kumulativa och varierar beroende på individen, tar upp till en månad att märka initiala fördelar som djupare sömn, och upp till 6 månader eller mer för att märka viktnedgång, ökad muskelmassa, och ett mer ungdomligt utseende. Även om bara en handfull klinisk forskning har gjorts, tidiga resultaten är lovande och det finns praktiskt taget inga biverkningar förknippade med 30x utspädning, när de används enligt anvisningarna.

Metoden för att ta homeopatiska HGH är lågdos hög frekvens, vilket innebär att du absorberar endast små mängder per dos, men du tar 1-3 doser per dag, beroende på märke. Den flytande form sprutas under tungan och vänster i munnen för att absorberas i stället för förtäring. Även skriven HGH inte kan absorberas under tungan på grund av dess molekyl storlek, kan den homeopatiska versionen i utspädd form absorberas.

Om intresserad av homeopatiska HGH, anser en leverantör som använder en FDA-godkända lab verserna en säljare som bara påstår att följa US Food and Drug Administration (FDA) riktlinjer. FDA-godkända laborationer genomgå rigorösa regelbundna inspektioner, och kräver att varje flaska stämplas med ett partinummer och utgångsdatum. Detta är ett enkelt sätt att se om en leverantör är verkligen FDA-godkända eller inte. Helt enkelt fråga om deras flaskor är märkta med dessa siffror. FDA också specifikt råd legitima homeopatiska leverantörer att inte beskriva sin produkt i form av nanogram. Istället "homeopatiska HGH 30x" är en av de första ingredienser du bör se.

Resultaten kan inte garanteras från att ta HGH och kommer att variera från individ till individ. Vissa människor kan känna lite nytta, medan andra hävdar att känna och ens titta 10-20 år yngre efter att ha tagit det i flera månader. Som med alla nya regimen, bör du kontakta din läkare innan du tar detta hormon.

Många välrenommerade leverantörer kommer att erbjuda kunderna en pengarna-tillbaka-garanti för att prova "ungdomens källa" för sig själva.

  • HGH produceras naturligt i hypofysen i hjärnan.
  • Humant tillväxthormon hjälper till att öka muskelmassan och samtidigt minska kroppsfett.
  • Den flytande formen av HGH sprutas under tungan.
  • HGH (humant tillväxthormon) påstås motverkar förlust av muskelmassa som sker som individer ålder.