Vad är digestives?

April 26

Digestives, som också kallas matsmältnings kex, är en typ av sött kex eller kaka som först tillverkades i Skottland i slutet av 18th century. Källor kredit McVitieâ € s, ett företag i Skottland med skapandet av digestives, och de ursprungligen marknadsförs som bra för matsmältningen eftersom de innehöll bikarbonat. Detta påstående är faktiskt sant; en Digestive eller två efter en måltid kan mycket väl hjälpa matsmältningen något.

Dessa runda cookies betydligt prisas i Storbritannien och Irland, och de förblir populär. Fast inte så populär i USA, många butiker som importerar livsmedel bär dem och märken som Carra € s crackers har ett sortiment av musikanter som inkluderar digestives. Deras enkla ingredienser ger en söt kex, men det är långt ifrån lika söt som de flesta amerikanska tillverkade cookies.

De flesta digestives är en kombination av korta, fullkornsmjöl kallas fullkorns, fullkornsmjöl, havregryn, en liten mängd sötningsmedel, bakning makt eller bakpulver och salt. Även digestives har en liten kick om du bryter dem, vilken typ av mjöl som används innebär att de mjuknar snabbt om doppas. I själva verket finns det hemsidor som ägnas åt frågan om hur länge du kan doppa en mag innan det kommer att falla sönder i ditt te eller kaffe. Dessa webbplatser reflekterar popularitet matsmältnings kex, som regelbundet ätit för morgon snacks, med en eftermiddag kopp te, eller som en snabb efterrätt eller på språng maten.

Digestive kex kan bäst jämföras i USA till graham crackers. Smak och textur är något liknande. Ändå Graham kex oftast tänkt som ett mellanmål för barnen medan både barn och vuxna njuta digestives. Försäljningen är häpnadsväckande med miljarder bara choklad matsmältnings kex som säljs varje år.

Inte alla digestives blir omedelbar snack. Recept för skorpor vi kan göra med Graham crackers i USA använder ofta matsmältnings kex istället. De kan rasat upp för att göra mer vuxen vänlig biljettpris som brandy eller bourbon bollar också.

Variety i dessa kex är också rikligt. Du kan välja mellan mjölk eller mörk choklad, chokladöverdragna, apelsinsmak eller en mängd andra. Ett antal företag nu göra dem, även om många fortfarande föredrar McVitieâ € s varumärke. Andra företag som skapar digestives inkluderar Lu, Walkers och Lyon. Du € hittar många typer på nätet om du vill beställa dem, och några sorter i specialitet och import livsmedelsbutiker.

  • Vete, som används för att göra digestives.
  • De flesta digestives innehåller hela vetemjöl.