Underhålla Personlig Hälsa på kontoret

August 10

Kontoret är det ett ställe du måste tillbringa större delen av din tid, men tyvärr kan den miljön också vara orsaken till vad som håller dig hem rätt när du behöver vara på jobbet-sjukdom som du får från exponering eller överansträngning på kontor. Även om du inte har mycket val om bakterier du delar kontor med, det finns sätt du kan bekämpa dem., Med hjälp av några försiktighetsåtgärder som skyddar dig och dina medarbetare som du kanske alla överlever kylan och influensa säsong. Här är några tips som hjälper dig.

  • Ren arbetsyta: Håll din arbetsplats ren. Håll desinficerande våtservetter närheten och torka ytor som tangentbordet, skrivbord och telefon ofta. Håll handen sanitizer vid skrivbordet och använda den ofta.
  • Face: Rör inte ditt ansikte: huvudstartpunkter för bakterier inkludera din ögon, näsa och mun. Håll mjuka vävnader vid skrivbordet för att använda om du behöver gnugga näsan eller ögonen.
  • Händer: Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, särskilt runt nagelband som kan hysa bakterier. Använd handen sanitizer ofta när du inte har tillgång till tvål och vatten. Akta bakteriefri hysande och ofta rörd ytor som tangentbord, dörrhandtag och ledstänger, och tvätta händerna efter beröring av dessa ytor, eller efter att ha skakat hand med någon.
  • Att dela mat och dryck: Dela inte drycker och livsmedel. Så vänligt som du kanske med dina medarbetare, och även om de inte verkar sjuk, det är inte en bra idé eftersom en medarbetare kan vara i den första fasen av en förkylning eller influensa, där de är helt enkelt ännu inte uppvisar symptom än.
  • Undvik sjuka medarbetare: Uppmuntra dessa medarbetare att stanna hemma, men om det inte fungerar, gör ditt bästa för att hålla sig borta från deras luftrum, särskilt om de är hostar eller nyser ofta.
  • Använd semesterdagar: Ta semester kan lindra stress som leder till sjukdom; Dessutom skulle du mycket hellre använda dessa dagar på en faktisk semester än att använda dem senare för att stanna hemma sjuk!
  • Motion, äta hälsosamt, få tillräckligt med sömn, och dricka mycket vatten: Dessa är grundläggande hyresgäster i en sund livsstil, men ofta ignoreras eller inte prioriteras. Dock kommer utveckla dessa vanor göra underverk i att hålla ditt immunförsvar starkt och motståndskraftigt.

Om du följer dessa tips, och bakterier ändå slinka igenom och få dig sjuk, kom ihåg att stanna hemma själv. Det gör ingen nytta att hålla bakterier sprider hela kontoret, och du kommer att återhämta sig mycket snabbare om du kan stanna hemma och sova bort felet.