Plocka Perfect Artificiell Tree

June 10

Jag minns ett år när vi (min far, bröder och jag själv) var på väg ut för att få familjen julgran, när jag oskyldigt frågade om vi skulle få en av dessa "falska" träd som jag såg i butiken. Jag tyckte det var en oskyldig fråga-boy Jag kunde inte ha varit mer fel! Min far uppgav helt enkelt (och ganska kraftfullt) att det aldrig skulle bli en konstgjord träd i hans hem. Anledningen, sade han, var att dessa "plast" träd såg för falska, och att om vi fick en, då vårt hem skulle se lumpen och oattraktiv.

Tack och lov tiderna har förändrats. Om du är i marknaden för ett konstgjort träd, så ska du vara förberedd för en del förändringar. Långt borta är de dagar av lätt spotted plast "tall" nålar som inte kunde ha lurade en fladdermus. Nu du kommer att behöva ta lika mycket omsorg och tid när plocka den perfekta konstgjorda träd som när du plockar en naturkatastrof. Anledningen till detta är att kvaliteten har förbättrats till den grad att man inte alltid kan se skillnad (med synen) som är ett konstgjort träd och som är en naturlig. Vissa träd nu även komma med att "äkta" pine doft.

Här är några enkla riktlinjer som kan hjälpa dig när du perusing dina val för vad man ska ta hem. Förvara dessa i åtanke och du kommer aldrig att gå fel. Du kommer att sluta med ett träd som kommer att ha folk pratar år efter år.

  • Storlek och utrymme. Ta lite tid för att mäta ut i rummet och platsen i rummet där du planerar att sätta trädet. Använd denna information för att avgöra hur stort träd du kan passa in i ditt rum. Se till att du tar särskilt intresse i höjden på trädet. Ingenting är mer frustrerande än att få ett träd som inte kan passa in i ditt rum. Det borde inte vara svårt att hantera detta sedan mätningarna är på utsidan av lådan; helt enkelt matcha dina rum mätningar med de på lådan.
  • Arter. Eftersom det finns mer än en typ av naturlig julgran, det kommer att bli mer än en enda typ av konstgjort träd också. Varje trädslag kommer att ha en unik färg, känna, titta, och total form. Innan du köper ditt träd, göra lite läxor i de fyra mest populära arter som är de Fraser, tall, Noble, gran och Douglas granar.
  • Shape. Det finns tre övergripande former när det kommer till träd. Dessa tre former är fulla, smal och trång. Vanligtvis är den idealiska formen för en julgran full som är mer av en konisk form än något annat. Om du behöver ett träd som kommer att passa in i en tätare eller mindre plats, då du kommer att titta på de smala och trånga former. Bara hålla en sak i åtanke men-du vill undvika något som ser ut som en övervuxen penna. Sådana träd ser falska och bör undvikas.
  • Tillbehör. Några av de nyare träden kommer pre-inredda till en viss grad eller annat. Detta omfattar allt från smakfullt inbyggda LED-lampor till ett träd som är helt dekorerad med ornament. Det finns även de träd som inte har några dekorationer för den mer traditionella sinnade.