Vilka är de olika typerna av illegal alkohol?

Typer av illegal alkohol skiljer sig åt mellan länderna. I USA, omfattar illegal alkohol absint och olika typer av hembränt. Andra länder med alkoholrestriktioner inkluderar Tyskland, Haiti och Burma. Vissa länder, särskilt de som ligger i Mellanöstern, har gjort alla alkoholhaltiga drycker olagligt. Nästan alla länder har någon form av alkoholrestriktion.

Förutom USA är absint också olagligt att sälja inom Frankrike, Vanuatu och vissa delar av Nya Zeeland. Andra länder, som Schweiz, Tyskland och Brasilien, har förbjudit det tidigare, men dessa lagar har upphävts. Absinthe är en destillerad sprit som är oftast grön färg, eller ibland tydliga; det är högst alkoholist och görs med örter. Även första tillverkas i Schweiz, det var de tidiga 20th century parisare som gav den utbredda popularitet. Dess hälsorisker liknar någon annan anda, och det inte orsaka hallucinationer som många brukade tro.

Moonshine har fått sitt namn från de illegala tillverkare som skapat sin produkt i hemlighet nattetid. Moonshine kan hänvisa till någon destillerad sprit gjord på olicensierade eller olagliga förhållanden. Det oftast inte ges mycket tid till ålder, och det är normalt mycket alkoholist. Den lösa definition av utopier resulterar i en mängd olika smaker och ibland hälsorisker såsom exponering för toxiner eller bly.

Länder inkluderar Ryssland, Norge och USA har gjort all alkohol olagligt någon gång i historien. Många tror att förbud, perioden mellan 1919 och 1933 när alkohol gjordes olagligt i Amerika, har lett till en ökning av den organiserade brottsligheten. Många missbedömt nya lagar och började dricka och sälja hemlagad illegal alkohol. Eftersom dessa hemgjorda drycker inte behöver uppfylla några krav eller föreskrifter, de ibland felaktigt gjort eller ens förgiftad, och de orsakade flera dödsfall runt om i landet.

Många muslimska länder har gjort all alkohol olagligt. Dessa lagar är baserade på religiös tro och de lagar som anges i den heliga texten, Koranen. Återverkningar för produktion, försäljning eller dricka illegal alkohol i dessa länder kan vara mycket allvarliga. I Saudiarabien är brottslingar vanligtvis fängslade i flera veckor eller ibland månader. Vissa lagbrytare har också straffats med piskrapp över ryggen.

Föreskrifter om alkohol finns i de flesta länder, även om deras lagar innehåller ingen illegal alkohol. Länder kan ha begränsningar för vem som kan dricka, som kan producera alkohol och som kan sälja alkohol. Dricka åldrar kan variera från 14 till 25, även om vissa länder, såsom Albanien, ger ingen dricka ålder. De flesta alkohollagar behandlar skydd av minderåriga, hälsa och säkerhet i landet eller religiösa sedvänjor.

  • Många länder i hela Mellanöstern har gjort alla alkoholhaltiga drycker olagligt.
  • Moonshiners utnyttjar kopparpannor, inom vilka ångorna från kokt mäsk kondenseras, för att destillera whisky.
  • Moonshine är en illegal alkohol görs i stillbilder.
  • Saudiarabien tillåter inte alkohol.
  • Albanien har ingen rättslig dricka ålder.

Relaterade artiklar