Vad finns olika typer av Mätning Cups?

December 2

En av de oumbärliga verktygen för matlagning är mätglaset. Det möjliggör en kock för att lägga till exakta mängder ingredienser för att säkerställa ett framgångsrikt resultat. Mätning koppar komma finns i två varianter: de som används för vätskor och de som används för torra ingredienser. Inom dessa kategorier finns en mängd olika redskap.

Våta och torra ingredienser har olika volymmätningar, så de kräver olika mät- koppar för noggrannhet. Med användning av en flytande åtgärd för torra ingredienser och vice versa kan ändra resultatet av en skål, speciellt i något som en kaka eller kakor, där ingredienser blanda i en exakt kemisk reaktion för att producera ett förutsägbart resultat.

Flytande mätning koppar är oftast tillgängliga i en, två och fyra-cup åtgärder. De är nästan alltid gjorda av ett klart material, såsom glas eller klar plast, så att kocken kan se vätskenivån uppgång som han häller. De flesta har också hälla pipar, skilja dem från torra åtgärder.

De flesta kockar bör äga en vardera av en- och två-cup vätska mätning koppar, och ha dem i en microwavematerial är alltid ett plus. Ett nytt vätske mätglaset på marknaden har en oval ring inuti, lutande mot sidan av koppen. Detta möjliggör en kock för att se vätskenivån från toppen av koppen, utan att luta nedåt och titta på vätskan i ögonhöjd på en bänkskiva för att få ett exakt mått.

Torra mätning koppar brukar komma i set, med enskilda åtgärder för 1/4, 1/3, 1/2 och 1 kopp. De kan vara tillverkade av klar eller opak plast, glas, metall eller till och med trä. De flesta har handtag och är platt på toppen och botten för att garantera noggrannhet i mätningen. Läppen av dessa koppar är ännu, även så en kock kan plana ut ingredienserna på toppen av åtgärden.

En annan nyhet i mätning koppar är en som kan användas för flytande eller torra åtgärder och är märkt för varje användning på motsatta sidor. Dessa har ofta en kolv så kocken inte behöver skrapa ur klibbiga ingredienser från sidan av åtgärden - kolven gör det jobbet. Uppenbarligen är ingredienser som vatten, mjölk och buljong mätt i flytande koppar, men så är sirap, honung och i allmänhet, något som kan hällas ut ur en behållare till en annan. Sunt förnuft säger att mjöl och socker mäts med torra koppar, men så är majonnäs, gräddfil, ost, färskost, nötter och grönsaker.

  • Många koppar flytande mätning är gjorda av glas.
  • Flytande mätning koppar är oftast tydliga och har pipar.