Vad är en off-koppel Park?

May 31

En off-koppel park är en allmän plats utformad för att tillåta hundar att utöva och leka med andra hundar fria från inneslutning av koppel. Det är oftast inhägnad, och typiskt har dricksvatten stationer och avfallskvarnar. Generellt måste en hundägare och hans hund följa ett antal strikta regler vid besök på en off-koppel park. Förespråkare för off-koppel parker hävdar att de kan bromsa hälsoproblem och beteendemässiga problem hos hundar genom att låta dem springa fritt och umgås med andra hundar. Belackare dessa parker hävdar att de kan leda till skador bland både hundar och människor, och att de kan presentera folkhälsofrågor.

Den exakta utformningen av en off-koppel park kan variera kraftigt. De flesta, dock medföljer staket tillräckligt höga att de inte kan vara lätt hoppade över, och många har dubbla portar för att avskräcka hundar från att köra iväg. Vanligtvis en off-koppel parken finns också enheter där hundägare kan avstå sin dogsâ € avfall och en vattenkälla som tillåter hundar att förbli hydrerad medan de spelar.

För att spela förmyndare en off-koppel park, en hundägare och hans hund oftast måste följa en omfattande lista med regler som normalt sätts på plats av de lokala parker och rekreationsavdelning. Till exempel, en ägare generellt måste städa upp allt avfall som produceras av sin hund och får inte befria hunden från hans koppel tills han är helt inom ramarna för parken. Dessutom, hundar måste vanligtvis snabbt leashed om de börjar att visa våldsamt eller aggressivt beteende. Hundägare kan bötfällas om de eller deras hundar bryter en av parka € s föreskrifter.

Förespråkarna för off-koppel park håll att det kan minska förekomsten av fysiska och beteendeproblem hos hundar. Detta beror på att sådana parker tillåta hundar att utöva och interagera med andra hundar, vilket kan främja fysisk kondition och minska antisocialt eller frustrerade beteenden som skällande, hoppa, och möbel tugga. Många hundägare känner att dessa fördelar är särskilt märkbar bland hundar som bor i tätbefolkade stadsområden.

Vissa människor känner att en off-koppel park kan utgöra en säkerhetsrisk för både hundar och människor. Dessa individer hävdar att okopplad hund kan attackera en annan hund eller en person innan hans ägare har tid att hålla tillbaka honom. Förutom att orsaka skador, kan sådana attacker också orsaka sjukdom om den felande hunden inte har blivit ordentligt vaccinerade. Slutligen off-koppel park belackare hävdar att hunden avfall kan bli en folkhälsofara i parker som inte är strikt reglerad.

  • I vissa parker, är hundar tillåtna utanför sina koppel.
  • Off-koppel områden postas vanligt.