Vad finns olika typer av utemöbler?

June 25

Vare Ita € SA däck, uteplats, veranda, eller sol rum, om du har en utomhus vardagsrum, måste du överlämna utemöbler. Utemöbler finns i många varianter och prisklasser. Beroende på din utomhus inredningsbehov och stilar, kan du välja mellan utemöbler set till enskilda bitar i stilar och priser för att passa alla behov.

Den billigaste typen av utemöbler är tillverkad av hård plast harts. Stolar allt från kapten-stil stolar till Adirondack stolar och även schäslonger. Det finns fullstort bord för uteservering och mindre tabeller slut för en mer avslappnad arrangemang.

Plast utemöbler är den i särklass mest väder val, men det är ganska svårt att rengöra den och hålla den ser nya. Men de flesta apparater och enskilda delar av plast möbler är billiga och effektivt tjäna sitt syfte utan att bryta utomhus utsmyckning budget. En stor nackdel med plast bord är att de är lätta konstruktion och tippa lätt när den används med ett paraply.

Pulverlackerad gjuten aluminium utemöbler är kraftigare än plast harts, ofta har mer intrikata mönster, och är också dyrare. Gjuten aluminium möbler har ofta andra material i dess konstruktion, såsom glas-top tabeller eller träribbor i bänkar. Det finns olika kvaliteter av gjuten aluminium, och så priserna varierar från något högre än plast till betydligt högre. För en mer elegant utrymme, ger gjuten aluminium fler designalternativ och kommer att bära fint.

Ett annat val i utemöbler är trä. Cedar är en populär trä som används i utemöbler konstruktion. Många butiker säljer enstaka bitar som gungor, segelflygplan, stolar och bänkar, men set och enskilda delar kan också vara anpassade beställas från flera källor. Trämöbler är den dyraste typen av utemöbler, men bär bättre än alla andra typer vid korrekt vårdas.

Du kanske vill överväga att blanda och matcha som bitar av olika konstruktion, oavsett plast med trä eller aluminium med PVC-belagd stål. Utemöbler ska vara bekväma, men praktiskt, så tänk på användningsfrekvensen när man beslutar hur mycket att spendera. Stora trädgårds återförsäljare, tillsammans med special plantskolor, hem förbättring centers och vissa pool och spa-butiker, bär en mängd utemöbler. Shopping på nätet är ett annat sätt att jämföra bygg, priser och stilar innan du köper.

  • Utemöbler kan användas för picknick.
  • Cederträ möbler är ofta gjorda för utomhusbruk.
  • Adirondack stolar är populära trästolar gjorda för utomhusbruk.
  • Utemöbler finns i många varianter och prisklasser.