Hur gör jag packa för en Ski Vacation?

March 31

När förband under ett kallt klimat är inte en vardaglig aktivitet, kan det vara svårt att komma ihåg allt att packa för en skidsemester. Ofta en vinter skidresa planeras av sydliga invånare vars idé om vintern sätter på sig en tröja; men även om åkarna i fråga bor på en plats där vintrarna är kalla och snörika, hjälper det att ha riktlinjer vid packning för en skidsemester.

En semester är en tid att ta en mängd olika kläder att se bra ut och må bra, men till skillnad från de flesta semester, när vi packa för en skidsemester vi har mycket mer att ta. Det finns många variabler att beakta; vi måste planera för våra dagar på sluttningarna, men också efterskidkläder och festkläder.

När du packar för din skidsemester, först packa din ski redskap. Du kommer att behöva massor av lager kläder för att hålla värmen och för att kasta när du värmer upp. För under redskap, inkluderar kalsonger, tunna turtle skjortor och tunna fukttransporterande strumpor. Över detta kommer du förmodligen ha en fleece eller en tröja, vattenavvisande byxor, och en annan, tjockare par fukttransporterande strumpor, såsom smarta ull.

Du kommer också att behöva ytter-essentials för din skidsemester, som en hatt, handskar, ljuddämpare eller nacke wrap, solglasögon eller glasögon, och naturligtvis, en varm ski parka. Lager är mycket viktigt eftersom temperaturen fluktuerar ofta under dagen, och våra kroppar värma upp och kyla ner som vi omväxlande skidåkning och ridning på hissar. Om du äger din egen skidutrustning, kom ihåg att packa stövlar, skidor och stavar; Om inte, kan du alltid hyra dem på plats. Glöm inte att ta med snacks och massor av solskyddsmedel.

Ibland är den bästa delen av en skidsemester är vad som händer efter att vi skidor. Efter-skidkläder kommer att innehålla en bekväm par stövlar och en förändring av byxor. I detta kommer du att vara bekväm nog att njuta av en kopp varm choklad i Ski Lodge, bläddra i butikerna i stan, eller göra vissa sightseeing.

Många skidsemesterorter komma riktigt levande i kväll timmar. Din skidsemester kan ske i en liten, lugn stad med bara en lokal pub och hamburgare diner, där afterski-kläder är allt du behöver. Men många skid städer erbjuder ett nattliv snygga klubbar och barer där det krävs ett steg upp från kläder efter-ski. Skidorter är alla ganska avslappnade, så du behöver inte formella slitage på din skidsemester, men packa några khakis eller ett trevligt par jeans, några vackra tröjor eller skjortor, och kanske en jacka än din skid parka.

  • Inkludera tjocka strumpor när packning för en skidsemester.
  • Tunna turtle shirts ska packas för en skidsemester.
  • Skidåkare packa ofta en reserv par stavar.
  • Solglasögon kan bidra till att minska bländning från snön vid skidåkning.
  • En skid parka är en förutsättning för att gå på en skidsemester.
  • Kalsonger typiskt bäras under skiddräkter.
  • Tillbehör som hattar och halsdukar är vanligtvis nödvändigt i kallare klimat.