Hur väljer jag det bästa hemmakontoret Arrangörer?

January 14

Olika typer av hemmakontor arrangörer kan vara mycket användbart för att göra ditt kontor renare och en mer produktiv plats att vara. För att välja den bästa hemmakontor arrangörerna, anser först vad du vill förändra och hur mycket utrymme du har. Till exempel har du en massa filer eller papper som måste organiseras, där det kommer att bli nödvändigt att köpa ett stort arkivskåp? Eller behöver du bara ha en rörig skrivbord och skulle dra nytta av vissa stående eller fil- och pappershållare väggmonterade? Om ditt skrivbord är rörigt med sladdar och laddare från olika typer av teknik, kanske du dra nytta av en laddningsstation.

Hemmakontor arrangörerna är utformade för att göra ditt liv enklare, och för att göra finna handlingar en enklare process. De bör bidra till att hålla ditt kontor snyggt och rent, inte att det ser mer rörig. Med detta i åtanke, är det bäst att börja med att gå igenom alla lådor och hyllor i ditt kontor för att se vad du faktiskt kan bli av; är chansen, det är mer än du tror. Sedan kan du välja hemmakontor arrangörerna att få resterande saker i ordning. En enkel arkivskåp, till exempel, kan göra en värld av skillnad i att hålla handlingar snyggt, organiserad, och lätt att hitta.

Många människor tycker att stationära arrangörerna är ganska fördelaktigt också. Dessa är ofta fristående arrangörer gjorda av robust kartong, med olika stora delare. Detta gör att du ett ställe att lägga inkommande post, utgående post, eller andra dokument som behöver uppmärksamhet innan de arkiveras bort. Samtidigt, det håller din arbetsyta klart. För personer med mycket små skrivbord eller begränsat utrymme, väggmonterade arrangörerna i en liknande stil finns tillgängliga, och dessa kan bara hängas rakt ovanför skrivbordet. Dessa hemmakontor arrangörer finns ofta i unika mönster och färger för att matcha olika typer av inredning.

Andra typer av arrangörer hjälper till att hålla rörigt härva av sladdar organiseras från de många prylar som vi alla bär runt, till exempel en mobiltelefon, MP3-spelare, digitalkamera, och så vidare. Dessa laddstationer tillåter ofta laddarna till alla anslutas till ett ställe, som liknar ett grenuttag; de sedan har olika avdelare för varje gadget, och det kan helt enkelt placeras på stationen för att ladda. Detta gör dem och deras laddare lätt att hitta, och förhindrar sladdar trasslar. Byta till en trådlös mus och tangentbord kan rensa undan ett par fler sladdar.

  • Dokumentskåp är viktiga bitar av möbler i alla hem kontorsmiljö.
  • Kalendrar kan hjälpa människor som arbetar hemifrån för att stanna organiserade.
  • En trådlös mus kan hjälpa rensa bort överflödigt skräp i ett hemmakontor.
  • Hemmakontor arrangörerna kan vara till hjälp för att lagra objekt som gem.