Hur väljer jag det bästa Vitamin E Complex?

September 6

Vitamin E komplexet är en antioxidant som befriar kroppen från radikaler. Dessa radikaler är båda skapas från processer som sker inne i kroppen samt miljö radikaler. När du väljer det bästa att ta, för att först titta se att det innehåller åtta grundsatser. Vitamin E komplexa är inte bara en vitamin som hjälper fri kroppen av radikaler, men är en nödvändig kombination av olika agenter.

Först vill du titta på ingredienserna i flaskan för att se till att E-vitamin komplex innehåller tokoferoler och tokotrienoler. Dessa två primära komponenter också ytterligare i delkomponenter. Du bör granska ingredienserna för att bekräfta att alla delkomponenter är också en del av tillägget. Dessa delkomponenter ingår alfa, beta, delta och gamma former.

Det betyder att du kan hitta vitamin E komplex i form av alfa-tokoferol, beta-tokoferol, delta-tokoferol, gamma-tokoferol, alfa-tokotrienol, beta-tokotrienol, delta-tokotrienol och gamma-tokotrienol. Varje form har sina egna hälsofördelar, så du måste matcha upp hälsofördelarna du söker med den form som ger dessa fördelar för din kropp.

Den bästa vitamin E komplex innehåller alla åtta föreningar, men det bör i första hand bestå av d-alfa-tokoferol (oförestrad vitamin E). Vid bedömningen av de vitamin E tokotrienoler, bör du också överväga ingredienserna som utgör dessa komponenter. Du bör leta efter de som är gjorda med palmolja, eftersom den äger det bästa förhållandet mellan alfa-beta-delta-gamma vitamin E jämfört med de andra naturliga tokotrienol källor.

I huvudsak är det bästa tillägget av alla naturliga ingredienser snarare än syntetiserade eller tillverkade produkter. Till exempel, är vitamin E-acetat som syntetiserats, snarare än naturlig. Förutom att granska produktetiketter på flaskorna, prata med din läkare och andra specialister. Dietister, personliga tränare, akupunktörer, kiropraktorer och andra naturliga hälso gurus kan hjälpa dig att välja den bästa formen av vitamin E komplex som är naturligt och ett bra komplement för din kropp och din hälsa.

Tänk formuläret vitaminet kommer in. Om vitaminer och medicin tenderar att göra dig sjuk till din mage, kanske du vill leta efter en vätska eller smältande wafer form. Om detta inte är en fråga, då ett piller eller kapselform ska vara bra.

  • De bästa vitamin E komplexa tillskott är tillverkade av naturliga, inte syntetiska ingredienser.
  • E-vitamin finns naturligt i många livsmedel, såsom solrosolja.