Vad är en Rim Regel?

October 16

När det gäller att utforma ett hem eller en byggnad, bjälklag är en integrerad del av snickeri, eftersom de distribuerar vikten av byggnaden jämnt över hela expansionen. Ju större struktur, desto mer reglarna åberopas. Rim reglar är de sista reglarna som slutar serien av ramreglar så de är ännu viktigare än grundläggande reglar. Fälgen reglar är huvudstöd som håller majoriteten av vikten från väggarna och rubriker som är byggda ovanför dem.

Fälgen reglar är i grunden den yttre kanten av reglarna och effektivt avslutar ruta eller rektangel som är golvet eller taket inramning. Denna regel bestämmer den uppmätta område i hemmet eller byggnaden, liksom den övergripande utformningen av hemmet eller byggnaden. Oavsett hur många reglar placeras mellan ytterväggarna, oftast är de inte skyldiga att hålla vikten att fälg reglarna förväntas stödja.

Efter fälg reglarna är installerade, är väggarna eller takstolar fästa direkt på dem, så de är ansvariga för att tåla olika mängder vikt samtidigt som en jämn, rak grund för avsnitten ovan. Det är absolut nödvändigt att fälg reglarna för ett hus eller en byggnad är tillverkade av massivt trä som är fri från bågar och vändningar, och att de har så få knop som möjligt. Ju mer solid fälg reglar den är, desto mer styrka och stabilitet i hela byggnaden eller hemmet kommer att ha.

Det har blivit vanligt att vissa byggare att använda järn för fälg bjälklag i stället för de traditionella virkes sådana. Resonemanget bakom detta är att tillåta ännu mer tyngd bärande kapacitet och en massiv ökning av stabiliteten i byggnaden. Hursomhelst, har fälgen reglar att vara den mest stabila av alla reglar som håller på att installeras.

Rim reglar är en nödvändig och krävs regel när det kommer till byggnaden, och det är en aspekt av inramning som inte kan förbises. Stabiliteten i hem eller en byggnad beror på olika byggmaterial och stadier, men när det kommer till stabiliteten av väggar och takläggning fackverk, är den viktigaste fälgen reglar. En stark fälg reglar ger en stark inramning struktur, men en svag fälg reglar orsakar inramning problem.

  • Rim reglar fylla lådan eller rektangel form som gör golvet eller taket inramning i en byggnad.