Rengöra en Foreman Grill

August 26

För flera år sedan, min mormor fick samma present till alla hennes barnbarn till jul; och ärligt, var det en av de mest användbara gåvor som jag någonsin har fått. Den gåvan var en liten fyra burgare, George Foreman Grill. Det har nu gått ungefär 7 år, och jag är fortfarande använder den. Detta är till stor del på grund av den rätt vård och rengöring som jag gav min Foreman Grill. Här är några saker som jag har lärt mig genom åren om rengöring en Foreman Grill, och hur man gör det snabbt.

  • Koppla el. Det allra första som du alltid bör göra vid rengöring ett Foreman Grill är koppla ur el. Anledningen till detta är för det första att vatten och elektricitet inte blandar alls. Det andra är att detta kommer att göra det möjligt för grillning ytan svalna, och göra det lite mindre troligt att du kommer att bli bränd.
  • Torka ner. När du har kopplat bort el, och innan grillen blir för kallt, snabbt torka av grillytan. Använd några pappershanddukar när du gör detta så att du helt enkelt kan slänga dem när du är klar. Torka ner grillytan medan det fortfarande är varmt gör att du kan få en majoritet av fett och smuts bort med relativ lätthet.
  • Låt den svalna. När du först har torkas grillytan, är det dags att låta den svalna helt. Detta gör att du kan hantera den lilla kök apparaten utan rädsla för att bli bränd. Vanligtvis allt du behöver göra är att vänta ungefär 30 till 45 minuter, och sedan kan du börja resten av din städning. Detta skulle vara en perfekt tid att äta din måltid.
  • Skrapa bort det. När du har tillåtit din Foreman Grill svalna av helt, få en mjuk gummi spatel. Använd denna spatel att skrapa bort allt som är särskilt svår att avlägsna, såsom brända på mat. Chanserna är goda men att om du torkas din grill ner medan det fortfarande var varmt så du kanske inte ens behöver göra detta. Bara vara säker på att du inte trycker för hårt, eller du kan skada spatel och grillytan.
  • Tvätta det. Få en tvättlapp fuktad med varmt vatten, och använd lite mild diskmedel och tvätta Foreman Grill. Undvik att doppa grillen sig något vatten, eftersom detta potentiellt kan skada några av elektroniken inuti. Håll tvättning och sköljning med tvättlapp tills du har tagit bort allt smuts, sot och fett från grillytan och dess hus.
  • Låt det torka. Slutligen, efter att du har tvättat grillen är det dags att torka den. Torka av grillytan och bostäder med några pappershanddukar, eller en mjuk trasa. Torka bort så mycket av vattnet som möjligt, och sedan låta din grill avsluta lufttorkning innan du lägger undan den.