Att hitta en bra entreprenör

Att kunna hitta en bra, etisk entreprenör är inte en svår uppgift. Allt som krävs är lite läxor, vissa förberedelser och några enkla sunt förnuft, och du kommer att ha en stor entreprenör och ett underbart tillägg till ditt hem på kort tid. Här är några enkla förslag på vad man ska leta efter när du går runt och intervjua dina potentiella entreprenörer.

  • Preplan. Innan ens börjar uppgiften att lokalisera en entreprenör, du kommer att behöva veta vad du vill. Detta innebär att du bör ha en plan för exakt vad du letar efter. Gör planen så detaljerat som du möjligen kan genom inklusive ritningar, blå utskrifter, prover av materialpriser, tidsram, primär budget och backup budget för att nämna några nödvändigheter. Detta kommer att hjälpa dig och din entreprenör vet exakt vad du letar efter i jobbet.
  • Recensioner. Nu när du är redo att börja leta efter din nya entreprenören, börja samla in information om olika entreprenörer i området. Gör detta genom att prata med vänner, grannar eller familj som nyligen har gått igenom en ombyggnads eller reparation projektet. Några andra platser för god intelligens skulle vara med din lokala byggnadsinspektör kontor, byggnad leverans butik och bättre affärer kontor. I själva verket bör du fråga allt ovan, och de bästa entreprenörerna att ta med till nästa steg skulle vara de som namngavs av flera källor. Dessa skulle ha den bästa rykte för att göra ett bra arbete.
  • Intervju. I listan med entreprenörer du granskade väljer de tre som ser bäst. Inrätta ett möte med dessa tre och förelägga dem de planer som du drog upp tidigare. Be dem att lämna anbud på projektet. Detta bud bör omfatta både kostnadsberäkningar, men en tid uppskattning och tidsplan samt. Medan du pratar med dem om projektet använda tiden till att lära känna dem. Detta är en viktig del i att välja en entreprenör, eftersom du kommer att arbeta ganska nära med dem för de kommande veckorna, du borde verkligen se till att du kan arbeta med dem.
  • Avtal. När du har bestämt vilken av de entreprenörer som du kommer att arbeta med, måste du upprätta ett kontrakt. Kontraktet syfte är att skydda dig och entreprenören både från missförstånd. Med detta mål i sikte, bör avtalet vara ett skriftligt avtal som anger grunderna i hur, vad och när de olika delarna av projektet gong att vara klar, vad händer om det finns någon sena, lista och kostnader för material och så vidare . Om det inte skrivs ned, då det kan finnas några otäcka överraskningar senare, och du inte vill ha det hända.

Relaterade artiklar