Vilka är de olika typerna av Workout Kläder?

August 22

Det finns en mängd olika träningsklädstilar tillgängliga för olika idrottsaktiviteter. Speciella fitness kläder är gjorda för aktiviteter som yoga, cykling, löpning och simning. Träningskläder för gym aktiviteter såsom bodybuilding och aerobics finns också. Nyckeln till träning kläder design är att det ger komfort för viss verksamhet som utförs.

Träningskläder för yoga entusiaster är utformade med flexibilitet rörlighet i åtanke. Yoga toppar, byxor och shorts av mjuka polyester och spandex blandningar möjliggör böjning och komfort. Kvinnors yoga tops kan göra dubbel plikt genom featuring inbyggd behå. Byxor och shorts har ofta bredare elastiska midjeband eller vika ner midjor för extra komfort och rörelsefrihet.

Komfort är också viktigt för träning kläder som bärs till gymmet. Dragsko och vik-över shorts stilar garantera säkerheten och förbättra slitstyrka under bodybuilding träning. Shorts för kvinnor stilar, allt från mycket kort till knälång. Mäns bodybuilding shorts är generellt längre och baggier. Tank-stil skjortor visa upp muskler och möjliggöra fri rörlighet. Posing kostymer för allvarliga kroppsbyggare kommer i korthet stilar för män och bikini stilar för kvinnor.

Högintensiva aerobics träning kräver träning kläder som inte stör rörelsen. Aerobics kläder kommer i mjuka tyger som rör sig med bäraren och inte drar eller skaver. Aerobics byxor och shorts har ofta dragsko midjor för att förbättra passformen. Toppar har hyllan stil behåar för komfort och stöd.

Bike shorts ger stoppning i sätet för att hålla cyklister bekvämt över många miles på vägen. Lösare shorts med fickor görs för trail ryttare. Speciella skor för cykling som fäster pedaler tillåter cyklister att förbättra sin trampeffektivitet.

Skor för löpare förbättras även träningspass effektivitet och, viktigast av allt, minska slitage och stress på löparens kropp. Klassiska löparbyxor som drabbade högt på lår och är tillverkade av fukttransporterande tyger är också en löpare häftklammer, vilket är lätt att röra och komfort. Längre shorts ge mer täckning samtidigt tillåta komfort. Köra behåar för kvinnor är utformade med T-ryggar och breda axelband för att säkerställa ett starkt stöd och att remmarna sitter på plats.

Allvarliga simmare behöver kostymer som är strömlinjeformade för att hålla dem i rörelse snabbt i vattnet. Ett stycke, åtsittande tank stil passar för kvinnor ger effektivisering samtidigt vistas på plats, så att simmare kan fokusera på sin träning och inte anpassa sina kostymer. Kort stil baddräkter med dragsko sladdar att hålla dem på plats under dykning eller utbildning är ett populärt val bland manliga simmare. Blir allt populärare bland seriösa manliga simmare är baddräkt stilar som har samma lätta tyg och åtsittande design som trosor, men med mer täckning. Dessa inkluderar trunk stil baddräkter som liknar trosor men har bredare sidor samt längre shorts stil baddräkter.

  • En kvinna som bär yoga kläder.
  • En utrustat T-shirt kan vara ett bra val av kläder att bära under ett träningspass.
  • Linnen och figursydda bottnar är ett alternativ för styrketräning rutiner.
  • Vissa kör shorts är mycket kort i längd.
  • Tröjor och leggings bärs av kvinnor när strömmen går och springer.