Vilka är de olika typerna av Perpetual Plattor?

August 23

Perpetual plack används för att hedra någon, till exempel en anställd av en arbetsgivare, med en fysisk erkännande. Dessa utmärkelser kan monteras på en vägg eller placeras på ett stativ på ett skrivbord. En evig plack kan göras från många olika typer av trä och kan inkludera en av olika typer av ytbehandlingar, såsom matt eller blank. De kan utses för en individ, eller de kan innehålla en lista över mottagare för att uppnå ett visst mål.

Stilar, färger och mönster skiljer när det kommer till eviga plack. Dessa troféer kan vara så anpassade som köpare vill att de ska vara, eller de kan vara vanliga prydnader som skiljer endast i de enskilda namn som är ingraverat på metallplattan anslutit sig till plack. Vissa mallar som erbjuds kan ha vissa patriotiska emblem, eller det kan finnas en ficka om ett foto ska visas i mitten av plack.

Typer av eviga plack som görs begränsas endast av de typer av trä och andra element som är anpassade för denna typ av produktion. Walnut, rosewood, körsbärsträ, och även metall är några av de val som är allmänt tillgängliga. Olika ytbehandlingar inkluderar mahogny, körsbär, och ett piano, antik-liknande finish. Prisklasser varierar ofta beroende på graden av anpassning som önskas.

Förutom de estetiska skillnader i eviga plack, det finns olika skäl till att tilldela denna typ av erkännande. Anställd av månaden är en vanlig typ, och varje år namnen på 12 olika individer är graverade på metall typskylt precis samma plack. Dessa utmärkelser kan postas i korridoren på en restaurang eller någon typ av verksamhet, och samma anställde kan vinna priset mer än en månad samma år. Eftersom det är underförstått att en ny platta kommer att behövas varje månad, är det möjligt att göra Internet arrangemang med företag som utvecklar eviga plack så att den enda information som behövs är namnet på senaste pristagaren varje månad.

Stipendiater kan redovisas på eviga plack också. Den kreativa utformningen av dessa plack kan variera beroende på vilken typ av stipendium. Om Utmärkelsen ges i namn av någon som hedras, antingen någon som bor eller någon som har gått bort, silhuetten eller bilden av den honoree kan utformas på evig plack.