Hur väljer jag det bästa Bronzer för Legs?

August 4

Leg bronzers är pigmente lösningar för att omedelbart lägga till färg till benen. Konsumenter som söker en bronzer för benen har två huvudalternativ. Dessa produkter finns i tillfälliga formler som tvätta omedelbart och brun utan sol lösningar som tar flera dagar att blekna. För att välja den bästa bronzer för benen, välja en produkt baserad på uthållighet som du föredrar. Titta även för en produkt som går på släta, känns bekvämt, och skapar en rik, naturlig solbränna.

Om du vill sola benen för ett speciellt tillfälle, kanske en produkt som kommer ut i en tvätt vara det bästa valet. Dessa produkter är tillgängliga i brunton pinnar, lotioner, sprayer och bronse krämer. Medan ansikte och kropp brunton pulver kan användas för att lägga tillfällig färg till benen, de är ofta jobbigt att gälla. För en enklare ansökan leta efter en produkt som en bronse lotion, som kan appliceras snabbt och blandas in i huden.

Självgarvlösningar är idealiska för människor som behöver en solbränna som varar i flera dagar. Dessa produkter finns som lotion, sprayer, mousse och garv geler. För att skapa omedelbar färg, leta efter en tonad själv garvare som innehåller bronzer. Dessa produkter ger omedelbar färg och innehåller ingredienser som utvecklas till en mer långvarig solbränna. Om du väljer att använda en färglös brun utan sol produkt, välj en som kommer att utvecklas enligt ditt schema.

Förutom att välja en produkt som kommer att pågå i önskad tid, måste du också välja en produkt som kommer att gå på släta och skapa en jämn solbränna. Den bästa bronzer för benen kommer inte att lämna bakom stråk av ojämn färg. Många människor tycker att sprayer och fukt lotion är lättast att smälta in i huden. Tillfälliga bronzers och tonade själv garvare är också ganska lätt att applicera, främst därför att de visar hur mycket färg läggs på huden. När du väljer en produkt, leta efter en som lovar att skapa ännu, ränder färg.

Det är också viktigt att välja en produkt som kommer att se ut som en naturlig solbränna, i stället för en som skapats från en flaska. Att ge naturligt utseende färg, många bruntonprodukter skapas för specifika hudtoner. Leta efter en bronzer för ben som är speciellt utformade för din hudton, oavsett om det är rättvist, medium eller mörk. Med hjälp av en produkt som är för mörkt för din hud kan lämna dig ser orange eller onaturligt. Om du är osäker på vilken färg man väljer, leta efter en som tillåter användare att gradvis bygga färg med varje ansökan.

  • Bronzer garv geler och lotion ger ett säkrare alternativ till att sola, särskilt för människor som har ljus hy.
  • En produkt som kommer ut i en tvätt kan vara perfekt för en person som vill tan ben för ett speciellt tillfälle.