Vad hänger Hyllor?

October 7

Hängande hyllor är en typ av hyllor som normalt används i garderober eller andra områden där horisontella staplar är lätt tillgängliga. En annan typ av hyllor som ibland kallas hängande hyllor innefattar upphakning eller hängande hyllor direkt på väggen. Dessa hyllor är mer allmänt kallas flyt hyllor eftersom de verkar ha några stöd, medan termen hängande hyllor är ofta reserverad för förvaring som synbart hänger från en bar eller annan yta.

Många människor använder hängande hyllor gjorda av tyg och styva material i garderober för att lagra objekt som tröjor eller skor. Dessa hyllor kollapsa ofta in i en kompakt form för förvaring. Vid användning av hylla hänger vanligtvis från samma bar som kläder galgar och kan haka på stången med hjälp snaps eller krokar. Genom att använda denna typ av hyllor för tunga saker är sjuk rekommenderas, eftersom garderob barer oftast inte kan stödja tunga vikter och hängande apparaten själv kan rippa.

Hyllor av denna typ är ofta gjorda för en viss typ av objekt eller kan göras med lagring av kompatibla boxar i åtanke. Vissa människor använder den här typen av hyllor inte för lagring men för organisation, kartlägga vilka kläder ska bäras varje dag i veckan. Vanligtvis är hylla säljs som förvaring för ett visst objekt, vilket är något ovanligt bland olika typer av hyllor. Objekt som saluförs som closet tröja hyllor, till exempel, är ofta tillverkade i en hängande konstruktion, även om det är bäst att konsultera en bild före köp för att säkerställa att så är fallet om det inte uttryckligen.

Inte alla hängande hyllor är konstruerade för kläder eller garderober. Medan mindre vanligt, är det också hänger hyllor utformade för att fungera med takbjälkar, som är särskilt populär för garage och vindar. Dessa hyllor är ofta tillverkade av belagd metall för extra styrka, men kan vara av vilket material som helst. Ibland dessa hyllor inte bokstav hänga, utan snarare hålla sig till en yta vertikalt genom skruvar eller andra enheter.

Även om dessa är de vanligaste användningsområdena för hängande hyllor, de potentiella mönster av hyllor som hänger är mycket mer varierad. De primära överväganden är om hyllan kan stödja sin egen vikt och huruvida den plats där den hängde kan stödja denna vikt. En av de största skillnaderna mellan hängande och stående hyllor är där det krävs styrka mest. När utformade intelligent, kan en hängande hylla användas för nästan alla hyllor behov.