Vad är en matsal bord?

June 22

En matsal bord är en medeltida stil av trä matbord som är lång och smal. Basen har två pallbockar eller hurtsar förenade med en trä slat eller bår. Dessa tabeller användes först av munkar i ett kloster matsalen som kallas en matsal. Det var oftast många långbord i varje klostrets matsal. Walnut var den första trä som används för att göra matsal bord, utan av 16-talet när tabellerna gjordes inte bara i Italien utan i Tyskland och nordeuropeiska länder, blev vanligt ek versioner.

Kortare refektorium matbord sätet åtta eller 10, medan längre typer kan passa 16 personer. De längre långbord har ofta en droppe löv på en eller båda ändarna. Trä stavarna under bordsskivan kan flyttas för att släppa bladen ner eller placeras för att hålla dem upp för att skapa extra tabellutrymme. Varje droppe blad på en matsal bord får sittplats två extra personer. Andra funktioner på långbord kan innefatta en låda på en sida av bordets längd. Detta är en praktisk funktion som bordstabletter eller bestick kan lagras i dessa lådor.

Antika franska långbord från 1600-talet är oftast gjorda av valnöt och har tunga, svarvade ben med snideri runt toppen bordskanten. De bårar på dessa antika matbord tenderar att formas och mycket låg på marken - ens röra golvet. Många av dessa rustik antika franska tabeller säljs som refektorium bondgård matbord. Regelbundna bondgård tabeller likna matsal bord stil utom de inte har bårar. Refectory köksbord är kortare än matborden.

Antiklångbord är ofta väldigt rustik tittar med sprickor och bucklor som bara gör dem mer önskvärt i hem med en avslappnad elegant utseende ibland kallas shabby chic. En matsal bord är ett bra val för smala matsalar eftersom det är tunnare i bredd än vanliga matbord. Matsal bredd är viktigt eftersom tillräckligt utrymme måste tillåtas för stolar som ska tryckas ut från bordet utan dem skrapa väggen.

Vissa människor tycker om att skapa ett kontor med en matsal bord som ett stort skrivbord. En datorskärm kan passa på golvet inne i bårar och attraktiva flätade eller rotting korgar kan staplas på den andra sidan för att hålla kontorsmaterial. Långbord gör också platsbesparande styrelserum mötesbord.

  • En korg görs med rottingprocessen.