Hur gör jag kastar en Toga Party?

November 30

Det finns många roliga och kreativa sätt att kasta en toga party, som huvudsakligen är en maskerad baserad på antika grekiska och romerska kulturen. Den togaparty uppgift gjorde sitt första framträdande i den 18: e århundradet, och tack vare den populära 1978 filmen Animal House, är det fortfarande ett gemensamt tema för college parter, inklusive broderskap och kvinnoförening funktioner. Det kan även anpassas antingen en vuxen eller ungar party, för Halloween, eller ens en födelsedagsfest. Gästerna normalt slitage toga som de har köpt eller gjort, och mat och dryck alternativ inkluderar oftast traditionell romersk eller grekisk biljettpris. Dekorationer, musik och spel eller andra aktiviteter ingår ofta att göra upplevelsen att känna sig mer äkta.

När du planerar din toga party, be dina gäster att bära toga, vilket de lätt kan göra sig av vita lakan. Toga parter är populära bland studenter, eftersom de inte kräver mycket pengar eller planering, även om någon som inte vill bära ett lakan kan köpa och skräddarsy sin egen togadräkt. Outfit kan kompletteras med sandaler, samt med föremål som dekorativa halsdukar, rep bälten och guldsmycken. Du kanske också bära ett huvud krans, eller skapa en huvudstycke gjort av löv eller andra grönska.

Dekorationer för en toga parti kan innefatta hängande vinrankor och grönska. Guld och vitt är vanliga temafärger, tillsammans med lila accenter, symboliserar royalty eller förmögenhet. Många människor dekorera med enkla stearinljus, medan andra försöker införliva rik romersk och grekisk arkitektur och tillbehör såsom kolonner, pelare och urnor. Ballonger är en festlig och billig utsmyckning alternativet, liksom. Ditt val av musik för en toga party beror på din personliga smak och preferenser dina gäster; studenter tenderar att njuta partymusik, till exempel, medan en äldre publik kanske föredrar att umgås med klassisk musik spelar tyst i bakgrunden.

Typisk mat på en toga party inkluderar ofta aptitretare och plockmat. Skivorna på ost, grönsaker och frukt, särskilt vindruvor, är också populära alternativ. Fler exempel på autentiska biljettpris är oliver, nötter, och även ostron på is, alla serveras på utsmyckade skivorna. Vin är den traditionella dryck val på en toga party, men många människor tjänar en mängd olika drycker, inklusive alkoholfria alternativ såsom gnistrande druvsaft.

Dina gäster kommer att uppskatta de små handen som du införliva när du planerar din toga part, såsom att skicka inbjudningar rullade upp som rullar och bundna med band. Förutom att ha mat och musik, kan du planera aktiviteter för att hålla dina gäster upptagen. Några populära idéer inkluderar trivia tävlingar och kostym tävlingar.

  • Många toga partier erbjuder aptitretare och plockmat.
  • Livsmedel alternativ för en toga part kan innefatta grekiska sallader och dips.
  • Dricka shots är en toga party aktivitet.
  • Anställa en DJ för att ge levande musik kan göra för en bättre fest.
  • Öltunnor är en populär del av toga partier.
  • Toga parter kan tjäna vingar som mellanmål.