Hur väljer jag det bästa Contour Cream?

August 15

"Contour cream" är en term som används för att beskriva en mängd olika hudvårdsprodukter som är tillgängliga för att belysa och definiera ansiktet eller kroppen. Produkterna är tillgängliga för att uppnå kontur specifika kroppsdelar, såsom lår, hals, överkropp, ansikte och ögon. För att välja den bästa konturkräm, jämföra produkter som tillgodoser de särskilda behoven för oroliga områden, hitta en produkt som innehåller ingredienser som är kända för att ta itu med dessa behov, och granskningsrapporter som tillhandahålls av professionella skönhets kritiker eller oberoende testare.

Krämer som har utvecklats för kroppen kan ta upp vanliga symtom på celluliter, vätskeansamling, ärr, bristningar och torr hud. Facial eller ögonkontur krämer itu vanligtvis rynkor, torr hud, missfärgning av huden och svullnader. Contour krämer antingen åtgärda symptomen direkt eller ge en tillfällig illusion av förbättring. Vissa produkter gör både och.

Hydra är vanligtvis den främsta fördelen som tillhandahålls av kontur krämer. Dehydratiserad hud kan förvränga konturerna av kroppen. Huden reagerar på uttorkning genom att behålla vatten eller bli torr, ytlig eller sjunkna hud. Dessa symtom bidrar till svullnader eller fina linjer och rynkor. Den bästa konturkräm kommer åtminstone ge hydrering, ofta i form av oljor och andra mjukgörare.

Krämer som är tillgängliga för att uppnå kontur ögonen itu ofta symptom på svullnader, mörka ringar, fina linjer och små kyckling gupp under ögonen. Vissa produkter innehåller andra aktiva ingredienser för att belysa, ögonljusn effekter, såsom ljusspridare eller concealer. Konsumenter och skönhets kritiker överens både ofta att de bästa produkterna itu med vanliga symtom på ögonen och ge omedelbar glädjande effekter.

Hudvårdsprodukter som CONTOUR ansikte, hals och överkropp ger vanligtvis peeling, hydrering och hud uppstramande fördelar. Vissa ger också skydd mot solens skadliga ultravioletta strålar. Produkter som innehåller mjukgörare, fruktsyror och vitaminer och har en solskyddsfaktor (SPF) på minst 15 är de bästa kontur krämer tillgängliga för dessa problemområden.

När du väljer den bästa konturkräm för kroppen, leta efter kända fuktande ingredienser på productâ € s förpackningsetiketten, såsom vitamin E, sheasmör, palm härledda mjukgörare, aloe vera och essentiella oljor. För antioxidant ingredienser, leta efter kanel, ingefära, koffein och askorbylpalmitat, eller vitamin C. Dessa ingredienser slåss toxin uppbyggd, fria radikaler och vätskeansamlingar.

De bästa kontur krämer för ansikte, överkropp och ögonen innehåller fuktande mjukgörare. Vitamin E och aloe vera är relativt säkra fuktgivande ingredienser, men vissa eteriska oljor ofta listad som fuktgivande ingredienser kan irritera huden. SPF komponenter såsom titandioxid eller zinkoxid är aktiva ingredienser, som är noterade först bland ingredienserna. Undvik att köpa produkter som lista vatten eller aqua som ett av de första ingredienserna. Vatten bör inte vara en framträdande ingrediens, men oljor och andra mjukgörare bör vara.

Det ISNA € t en ofelbar, universell lösning för att hitta den bästa konturkräm. Individuella upplevelser varierar. Ofta konsumenter tycker att högre prissatta produkter inte utför något bättre än de mindre dyra apotek varumärken. Vissa produkter kan orsaka en allergisk reaktion eller innehåller ingredienser som är kända för att vara farliga för användning under graviditet, såsom retinol eller vitamin A. Tänk på att organiska eller naturliga produkter är inte nödvändigtvis säkra. Din läkare eller hudläkare kan ge rekommendationer för de bästa kontur produkterna.

  • Contour cream.
  • Krämer som är tillgängliga för att uppnå kontur ögonen itu ofta symptom på mörka ringar.